fredag den 14. oktober 2005

Dejlig lørdag

Dagen i dag startede allerede kl. 3.30 i nat, da jeg lå og slumrede på sofaen (Ok, sov er nok mere betegnende *G*) og vågnede ved at yderdøren gik op.

 Ind trådte min mor og hendes mand direkte fra Italien. Troede egentlig de skulle have et par timer på øjet hos mig, inden de kørte hjemad, men de så usandsynlig friske ud, på trods af de havde kørt hele dagen og aftenen, og foretrak at komme hjem.

Det kan jeg egentlig godt forstå; hvis man har været væk i 2 uger, vil man nu gerne hjem og sove i sin egen seng. De blev ½ times tid og kørte så hjemad. Jeg har ikke ringet endnu, da jeg formoder de stadig sover (omend det da ikke skulle undre mig, hvis de allerede var stået op - det ville ligne dem *G*)

 Efter dette korte besøg fik jeg mig et par timer mere på øjet - og stod så op. Min søde udlejer stak hovedet ind og spurgte om jeg ville med ned til Brugsen, det ville jeg selvfølgelig gerne; jeg nyder en gang i mellem at kunne købe "stort ind" uden at skulle tænke på om der er plads nok i topboksen ;o) Derfor kom jeg også hjem med endnu en stor sæk solsikkefrø til mine små fugle foruden en stor kasse med alle mulige varer.

 Blandt indkøbene var også 5 pk. gær - så når jeg nu en gang bliver færdig med den usandsynlig kedelige ferie-oprydning/rengøring af hjemmet, så går jeg sikkert i gang med at bage. Godt nok indbyder vejret rigtig meget til en lang køretur, men jeg skal jo på fællestur i morgen, så jeg vil hellere bruge dagen i dag på at få gjort hytten ren - så jeg kan nyde et rengjort hjem resten af ferien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar