mandag den 11. juli 2011

Årets sidste store haveprojekt ...... tror jeg nok!

Jeg mangler ikke ret meget (godt og vel 3-4 m2 lugearbejde) i at have været igennem hele haven, så den fremstår så pæn som muligt på onsdag og i den forbindelse har jeg overvejet om ikke det er ved at være på tide, at stoppe med at søsætte flere haveprojekter dette år.

Jeg skal da også have noget nyt at foretage mig til næste år...!

 Det ville min pengepung også sætte pris på - skal jo gerne have penge til alle de løg, der skal indkøbes i september...!

 Et af årets påbegyndte projekter håber jeg dog at kunne få færdiggjort inden vinter, nemlig mit surbundsbed. Så ville der være mindre græs at skulle slå. Der mangler kun at blive lagt fiberdug og så et godt lag spagnum på, nå ja - samt et par trædesten, så det burde da være til at overkomme....!

Selvom jeg satser på ikke at påbegynde flere projekter i år, så har jeg jo egentlig tænkt, at jeg ville få plantet de to espalierede æbletræer, jeg ønsker mig, i min kommende "frugtafdeling": Nu er soklen jo ordnet - der skal lige hældes mere jord i renden og stampes - men jeg nupper 3-4 trillebørslæs hver dag, så på et eller andet tidspunkt er det gjort - og så kunne jeg jo godt "lige" plante de nævnte æbletræer...ikk'?

 Nu vi er ved soklen, så fik jeg lagt fliserne på plads på terrassen i morges. Der skal lige fejes grus frem og tilbage de næste par dage - og onsdag morgen kan jeg så få klargjort terrassen inden gæsterne ankommer ved middagstid. Det er bare dejligt at det arbejde er overstået nu - og at resultatet er blevet så pænt. Inden jeg gik indenfor pga. truende regnbyger, fik jeg lige vasket alle døre og vinduer vasket af udenfor...og så pudsede jeg også lige vinduerne - udenfor. Ufatteligt, hvor meget energi jeg har fået, siden jeg blev husejer :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar