lørdag den 30. juli 2011

Ikke synderligt overrasket

Ja selvfølgelig da, fristes jeg til at sige. Den hortensia jeg fik foræret, og som blev plantet i et stort hul fyldt med spagnum, bliver naturligvis ikke blå. Den bliver selvfølgelig....lyserød!

 

Så, til efteråret skal jeg lige have fat i noget alun (aluminiumssulfat), så den kan skifte til en kønnere farve :o)

 Den anden hortensia får lov at beholde sin - formodentlige (Den er ikke sprunget ud endnu) - lyserøde farve. Den står nemlig bagerst i det lyserøde bed ved siden af den - også - lyserøde høstanemone.

 Ryggen har det lidt bedre i dag - fik hentet nogle stærke (600 mg) ibuprofen på apoteket i går - og de virker. Det betyder dog ikke, at jeg kaster mig over alverdens gøremål i haven. Det tør jeg ikke, selvom jeg har lyst.

I stedet vil jeg - ganske stille og roligt - gå i gang med at tørre støv af i hytten og så se om ryggen også kan holde til ihvertfald støvsugning...(og forhåbentlig også gulvvask) for hytten TRÆNGER. Ti dage uden andet end en enkelt gang støvsugning er slet ikke godt nok, men jeg har jo ikke kunnet pga. ryggen.

 Ha, de sidste sætninger skulle jeg da lige have læst, da jeg boede i min gamle bolig, hvor jeg hadede rengøring - jeg ville ikke have troet det var skrevet af mig *G* Jo, efter jeg er flyttet i eget hus, har jeg vist fundet mit husmoder-gen *G*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar