søndag den 24. juli 2011

Der trænger til at blive...

 ...skovlet noget sne slået noget græs (Det andet er en TV•2-sang) men det er vejret ikke just til og forøvrigt bøvler jeg stadig med ryggen, så jeg må væbne mig med tålmodighed og undgå at blive alt for irriteret over, hvor "uplejet" haven ser ud lige nu.

Det er stærkt begrænset, hvor meget jeg har nået de sidste par dage, grundet ryggen (Og tv-kigning i timevis pga. det forfærdelige i Norge), men jeg har da fået læst sjette og sidste bind i serien om Jordens Børn (Ayla og Jondalar) og så har jeg ellers knoklet løs med skolearbejdet:

Er 80 % færdig med detail-planlægningen af tysk og engelsk i den ene 9. kl. Dvs. at timernes indhold i store træk (Emne og tekst) er planlagt frem til påskeferien og der er reserveret computere/filmlokale, når der er brug for det.

Eftersom sådan en plan aldrig holder 100%, har jeg naturligvis også indlagt lidt "luft" til evt. indhentning af det manglende. De tekster vi skal læse i årets løb er fundet frem og lagt emnevis - lige til at kopiere - ligesom jeg har skrevet dem ind i tekstopgivelserne.

Det giver mig mindre arbejde i årets løb. I dag gælder det så engelsk i den anden 9. klasse og så er jeg færdig med afgangsklasserne og kan koncentrere mig om de resterende 6 hold, men som tidligere skrevet er det meget hurtigere klaret, da jeg der kører efter en grundbog. (Bortset fra håndarbejde, der skal jeg lige have læst formål, slutmål, læseplan samt undervisningsvejledning for faget, kort sagt: De Fælles Mål.)

Jo, det er nu rart at have ferie, så der er god tid til planlægningen... :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar