mandag den 5. januar 2015

En tur på Amazon.co.uk....

....faktisk i et helt andet ærinde end indkøb af havebøger...meeen når jeg nu alligevel var der, skadede det vel ikke at kigge efter lidt fristelser...hehe...

Så snart bliver min Alan Titchmarsh-samling et par bøger større:


Jeg har i forvejen seks bøger i Alans "How to Garden-serie", nu kommer så den syvende....om planteformering og da jeg nu er vild med den bogserie...tja..så....

Det er jo ikke fordi der ikke står noget om planteformering i andre af mine havebøger, men jeg holder rigtig meget af Alans måde at skrive på....og så en hel bog viet til blot dette ene emne. I love it :)

Da TV2 Fri sendte Alans serie "Love your Garden" sidste januar var jeg meget begejstret og derfor må jeg da også eje bogen om serien, nu jeg lige faldt over den, ikk'? :)


Den sidste havebog jeg faldt over (i denne omgang)  er en tysk bog, der beskriver en del haver og havepersonligheder i England...så den kan vel næppe være kedelig...


Billeder lånt fra amazon.co.uk

8 kommentarer:

 1. Jeg har også et par stykker af Allan T.'s bøger, dog er de endnu ikke gennemlæst. Måske jeg lige skulle få dem fundet frem til tidsfordriv i den mørke januar. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja. jeg kan i hvert fald godt mærke, at havebøger er balsam for min sjæl i januar og februar....omend jeg nu også læser dem på andre tider af året. :)

   Slet
 2. Ingenting kan slå en god hagebok på denne tiden av året? Jeg ser du har noen flott katter du også :-)) Godt nytt år til deg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Korrekt, Havebøger er perfekt underholdning i disse måneder, mens vi venter på det bliver forår :) Også godt nytår til dig :)

   Slet
 3. Havebøger er gode for sjælen på denne årstid. God fornøjelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Glæder mig til de dukker op :)

   Slet
 4. Hvor dejligt med bøger! Og så er jeg bare vild med Alans TV programmer. Han har sådan en skøn humor og måde at gribe tingene an på, der ikke er for komplicerede :) Held og lykke med læsningen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig. Alan har en skøn humor...og det er smittende, når han griner, hvad han jo gør rimelig tit :) Kan godt lide den måde de også går og smådriller hinanden undervejs i programmet ;)

   Slet