torsdag den 15. januar 2015

Kender du det?

Jeg tror jeg skal til at undgå en bestemt medarbejder i den lokale Brugs...!

Da jeg kom gående ind i dag, stod hun og prismærkede forskellige varer....og da jeg hilste, spurgte hun straks - med et grin - om jeg dog ikke lige havde lyst til at tage et kig på de der ting, hun lige havde sat ned til den rørende pris af fem kroner stykket...

Først benægtede jeg at have nogen som helst interesse i deres udsalgsvarer...indtil jeg kom til at se nærmere på hvad det egentlig var for varer, der stod i tilbuds-vognen...!

Åh NEJ altså...det var jo urtepotteskjulere bl.a....MINI-urtepotteskjulere. Som jeg synes er umanerlig nuttede, men oftest alt for dyre, størrelsen taget i betragtning - og nu stod de der; til blot en femmer stykket. Suk.


Der stod også tre almindelige, hvide urtepotteskjulere - også til 5,- stykket...


Jeg vil nøjes med at sige, at der var forsvundet en del fra tilbuds-indkøbsvognen, da jeg fortsatte forbi den ind i forretningen..

5 kommentarer:

 1. Det var da en pæn lille samling til de 50 kr (hvad jeg kan se/regne mig frem til ) ; 0D
  De små er nemlig dyre, når man sammenligner med de almindelige størrelser. Titel er blomsterne dertil Heller ikke billige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det blev en 50'er i alt :) Du har ret i at ogås blomsterne til ofte er dyre. Det hænder dog man kan få dem for en tier stykket...
   I første omgang tror jeg dog jeg klarer mig uden at købe blomster. Jeg har tænkt mig at bruge forårsløg i dem først. :)

   Slet
 2. Fine skjulere :)
  Sådan nogle kan man aldrig få for mange af :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Korrekt...skjulere kan man vist aldrig få for mange af :)

   Slet
 3. Åh de er søde! Og de helt små ER bare dyre og synes altid at jeg står og mangler dem. Hvor heldigt at din søde Brugsuddeler lige vidste, at det nok var noget for dig :)

  SvarSlet