onsdag den 21. januar 2015

Havefestival og åben have

Så er det ved at være sidste udkald, hvis man vil tilmelde sin have til Haveselskabets havefestival  og/eller Åbne Haver (og komme med i det trykte program).

Det er noget jeg godt kunne tænke mig at være med til - en gang.

En gang, når min have er "færdig"  - Jeg er udmærket klar over, at en have aldrig bliver færdig ;) - jeg mener, når de større projekter i haven er færdige.

Jeg satser på, at årets større projekter bliver at få lagt anden belægning i køkkenhaveafdelingen og at få malet plankeværket (Det begyndte jeg på for to år siden...! På tide at få det gjort færdigt.)

Derefter skal jeg have fundet på en løsning mht. forhaven, som jeg virkelig ikke er tilfreds med. Resten af haven har nu næsten antaget den form/indretning, som jeg har tilstræbt...og så har jeg en håbløs forhave...som bliver mere og mere "pinlig" at se på, i takt med at resten af haven bliver pænere og pænere - og jeg ved virkelig ikke,hvad jeg skal gøre ved den.

Så længe forhaven ser ud som den gør, kan jeg ikke være bekendt at deltage i Åben Have-arrangementer, så det må vente nogle år. Det er okay med mig.

Jeg satser på at komme rundt og se en del af andres haver dog - der kan jo være inspiration at hente til forhaven - men det kommer an på hvor meget tid jeg har og hvor nemt tilgængeligt haverne ligger, når jeg nu skal med det offentlige.

3 kommentarer:

 1. Du er velkommen på Samsø, om end der er langt. Linda med bloggen Casa Asti planlægger en tur herover, I kunne måske følges ad?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil da være en mulighed....men jeg ved endnu ikke hvilke sommerferieplaner kæresten og jeg har/får...
   Jeg vil i hvert fald gerne se din hav på et tidspunkt :)

   Slet
  2. HAVE...ikke hav...er ikke søstærk...haha

   Slet