søndag den 4. marts 2018

Kom til foredrag med Kjeld Slot

"Huset som hoved og haven som krop", er titlen på det foredrag, som Kjeld Slot holder på Vilvorde Tekniske Skole, Roskildevej 131, Roskilde onsdag d. 14. marts kl. 19.00-21.30.

"Blandt nogle af de mange eksempler skal vi bl.a. opleve den store omlagte landhave ved enkesædet, udsigtshaven ved et nybygget stuehus på landet, sommerhushaven med prydgræsser, der matcher omgivelserne, og den lille intime gårdhave, der lukker om sig selv, afskærmet fra omverden af murstensvægge.
Efter pausen fortsætter vi i Ellipsehaverne på Djursland. På ganske kort tid har Kjeld Slot og familien forvandlet en gammel landbohave og et stykke landbrugsjord til en af Østjyllands større nutidige landhaver ud fra en konciperet idé om at bruge ellipseformen som grundtema. 
Mere end 650 meter levende vægge af bøg, danner gange og rum med forskelligt indhold og hvor sigtet er, at opnå en let kunstnerisk, skødesløs og landlig elegance og hvor "plejepresset" i haven bliver holdt nede på et rimeligt niveau.
I de ca. to timer foredraget varer, garanterer Kjeld, at der bliver provokeret lidt, inspireret og måske opfordret til at gå hjem og kaste det skarpe blik på haven og vurdere, om der er harmoni med huset som hoved og haven som krop.
Afdelingen er vært ved en kop kaffe og vi glæder os til at se jer alle til et inspirerende foredrag."
Tilmelding ikke nødvendig.
Pris: 50,- medlemmer/70,- ikke-medlemmer
----------
Jeg håber, der er nogle mange af jer, der har tid og lyst til at komme til dette foredrag :)


4 kommentarer:

 1. Hei!
  Så heldig du er.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.

   Ja, jeg glæder mig også meget til det foredrag.

   Slet
 2. Det er dejligt med et godt haveforedrag. Jeg har aldrig hørt Keld Slot, men har besøgt hans have og den var spændende.
  Jeg skal til foredrag i morgen aften (tirsdag) Det er med Marianne fra Spiren, det glæder jeg mig til :-)
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kun læst på hans blog en gang imellem - og så har jeg hans bog "Havespor", som er vældig interessant.

   Håber foredraget med Marianne var godt :)

   Slet