fredag den 9. november 2007

Weekend = arbejde og søvn

Tænk at sidde her en fredag aften og endelig have weekend... for blot at konstatere, at jeg igen ikke kan finde på noget, der ville få mig til at synes, jeg får noget ud af weekenden.

Det eneste jeg får ud af weekender pt. er, at jeg kan sove 11-13 timer i døgnet i stedet for de normale 8-9.

Det meste af eftermiddagen og aftenen har jeg rettet diktater - og selvom jeg har en masse tyskopgaver, der også skal rettes, så er jeg lidt ugidelig og gider ikke. Den ugidelighed bander jeg nok over i morgen.

Jeg gætter nemlig på, at jeg får lavet absolut ingenting i morgen - udover absolut ingenting, så jeg i morgen aften ikke aner, hvordan jeg egentlig har fået dagen til at gå - og så må jeg arbejde hele søndagen, hvor jeg burde holde fri.

På den anden side, så er weekender mig efterhånden ret ligegyldige, forstået på den måde, at jeg alligevel ikke kan finde ud af at slappe af i dem. Altid har jeg et eller andet skolearbejde i hovedet.

Jeg har ikke fortrudt at jeg skiftede job - men synes efterhånden det er en smule belastende ikke at kunne holde fri fra det. (Medmindre jeg tager en uge til udlandet, that is!) Måske jeg bare ikke egner mig til at være lærer mere?

Nå, men i stedet for at sidde her og skrive intetsigende indlæg, kan jeg lige så godt få taget hul på de der 11-13 timers søvn, så går tiden da med det. Godnat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar