mandag den 10. februar 2014

Hvor skal jeg dog begynde?

Jeg har fået mig et luksusproblem:


Jeg aner simpelthen ikke, hvad jeg skal kaste mig over først ;)


9 kommentarer:

 1. Ja sikke et problem, jeg kan ikke engang hjælpe dig, for bliver selv helt svedt ved tanken om alle de skønne billeder og kapitler du skal igennem. Rigtig god læselyst
  KH Linda - Mrsdahl.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er begyndt med dvd'en....Den er ærlig talt lidt kedelig, så godt den ikke kostede mere end ca. 70 kroner ;)
   Bøgerne af Alan derimod...DE er guf, jeg starter med Garden Design...har jo læst hans Small Gardens to gange, så det virker mest logisk at starte der :)

   Slet
 2. Det må du da nok sige... det ser spændende ud. Køber du bøgerne i DK eller...???
  Tak for dit svar vedr. vanris. Jeg har vist hørt det før, men det ser så uoverskueligt ud når alle bladene er på. Måske jeg alligevel skulle prøve om jeg kan finde derop til august... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg har en tendens til, 2-3 gange om året at gå lidt amok på amazon.co.uk :)

   Hvis du kan få fat i Geoff Hamiltons dvd The Ornamental Kitchen Garden, så er der et af afsnittene hvor han viser og forklarer beskæringen af (godt nok espalierede) æbletræer. Den måde han beskærer på giver ikke vanris, men mere frugt :)

   Slet
  2. Forresten, så er det mere økonomisk at købe den store Geoff Hamiltondvd. Den koster kun £8 lige nu plus moms og porto, men stadig billigt.

   http://www.amazon.co.uk/Geoff-Hamilton-Collection-Anniversary-Gardeners/dp/B000R343M6/ref=sr_1_1?s=dvd&ie=UTF8&qid=1392060235&sr=1-1&keywords=geoff+hamilton

   Slet
 3. HA-HA.... nej, nu skal du bare høre....!!! Der var noget der dæmrede hos mig, da du skrev Geoff Hamilton.... har DVD samlingen stående - købt hos Amazon!!!! Havde bare glemt alt om dens eksistens og har heller ikke kigget hos Amazon længe! Så tak fordi du vækkede mig af dvalen, nu vil jeg studerer beskæring af æbletræer samt alt det andet løse på de andre dvd'er... ;o) ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja sådan kan det jo gå :) Glad for jeg fik vækket dig så :)
   Jeg har set "æbleudsendelsen" tre gange nu og nu begynder det langsomt at sidde fast. Ser dog lige udsendelsen igen til dommer....og så tsger jeg notater ;)

   Slet