torsdag den 13. februar 2014

Ti år

Tænk, lige om lidt har jeg blogget mere eller mindre regelmæssigt i TI år. Det er lidt vildt, synes jeg.

Dengang var der allerede en del blogs, men ikke ret mange af dem var "specialiserede", som de er nu. Langt de fleste var enten hverdagsblogge eller politiske ditto.

Ildkattens Scriptorium har gennem tiden udviklet sig fra at være en blog med fokus på lærerlivet, mc'er, mad, hverdag, computerspil, håndarbejde og lidt have til hovedsagligt at omhandle havelivet.

Den udvikling startede i foråret 2011, hvor jeg skulle i gang med min allerførste sæson som haveEJER, og siden har havestoffet fyldt mere og mere. Ikke at det gør mig spor :)

Jeg ved ikke, om jeg stadig blogger om endnu ti år, men et eller andet sted håber jeg det da.... :)

I løbet af selve dagen - fredag - vil jeg forsøge at få produceret et par jubilæumsindlæg - godt jeg lige har fået vinterferie, så jeg har tid til det.

6 kommentarer:

 1. Jamen 10 år er da laaang tid :-)) det kunne da være sjovt hvis du også bloggede om 10 år, og endnu sjovere at kigge tilbage på når vi bliver "rigtig gamle" :-)) Må du få en herlig og forhåbentlig forårsagtig vinterferie... Hilsener fra OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have...Ja, det kunne altså være sjovt at kunne se tilbage på tyve år af ens liv....især må før og nu-billeder af haven blive meget spændende og interessante at se på.

   Slet
 2. Hip hip hurra tillykke med de 10 år som blogger:-) fint banner i dagens anledning! Har kigget med her med jævne mellemrum. Ha en skøn valentnisdag. Hilsen Anette (www.anettesflora.blogspot.dk)

  SvarSlet
 3. Hej Esther

  tillykke med de 10 år.
  Og du har nok ret med udviklingen - Blogge er blevet mere specialiserede,
  Mon ikke det er en simpel udvælgelse, fordi blogge med et mere klart fokus lettere får flere følgere, og dialog om emnet?
  Nogen har løst dette dilemma ved at have mere end en blog:)

  Du må ha en dejlig jubilæums uge!

  SvarSlet
 4. Hej Karsten og mange tak.

  Du har formodentlig ret mht. baggrunden for specialisering af bloggene. Jeg nøjes dog med denne ene blog. Har hverken tid eller lyst til at skulle vedligeholde mere end en ;)

  SvarSlet