mandag den 3. februar 2014

Misundelse er en grim ting...jeg ved det godt....

... men jeg er ikke desto mindre blevet ramt af misundelse ved at læse den ene blog efter den anden, hvor folk stråler om kap med den sol, de har oplevet i dagens løb og hvor de fortæller løs om deres forårsfornemmelser, og jeg kan mærke glæden i hvert eneste af deres ord.

Jeg håber inderligt at jeg også får solen at se i morgen, for jeg trænger til sol. Min vinterdepression trænger til sol. Kattene trænger til sol...osv. osv.

I dag var vejret som på dette billede, jeg tog i morges kl. 9.

Bortset fra at sigtbarheden blev en anelse bedre i løbet af dagen, så illustrerer billedet på glimrende vis, hvordan vejret østpå har været hele dagen i dag. Deprimerende.


10 kommentarer:

 1. Sender sol til dig i morgen, håber det lykkes :)

  SvarSlet
 2. Her har det været lige så tåget hele dagen, men heldigvis ikke i mit sind. Måske skinner solen i morgen mellem de lovede byger :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde den desværre ikke, men det gør den på et eller andet tidspunkt :)

   Slet
 3. Huff ja :-) Vi har ikke hatt de store vårfornemmelsene før nå, og kanskje de ikke varer så lenge heller? Om det er noen trøst :-) God uke! helst med sol på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Næ, heldigvis går vi mod lysere tider :) Også god uge til dig :)

   Slet
 4. Uha det ser da også tåget ud hos dig... Jeg var i Frederikshavn hele dagen og der skinnede solen, da jeg kørte hjem til Åbybro var der lige så tåget som på dit billede, utroligt som det kan ændre sig over korte afstande :-) Vi bliver alle ramt af misundelse indimellem... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var helt vildt tåget i går.
   Ja, det er noget mærkeligt noget hvor forskelligt vejret kan arte sig med blot få km mellemrum. Jeg har tit oplevet, når jeg kører fra job i regnvejr...ja så er der tørvejr og sol, når jeg har kørt blot få km.

   Slet
 5. Mon ikke I har fået sol, til gengæld er der ingen sol her. Håber du får gavn af strålerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre ikke. Gråvejr hele dagen. Det var vist kun længere sydpå de fik sol.

   Slet