onsdag den 5. februar 2014

Jeg tror, jeg er forelsket

Jeg ser normalt ikke haveprogrammer med papir og kuglepen i hånden, så derfor blev jeg en anelse febrilsk her til aften, da jeg pludselig blev præsenteret for en plante jeg ikke mindes at have hørt navnet på før - men til gengæld faldt for med et brag, da jeg så den - og derfor måtte jeg skynde mig at finde et skriveredskab og en lap papir frem, mens jeg kunne huske navnet på planten - og samtidig også stadig følge med i programmet.

Programmet var Alan Titchmarsh' "Love your Garden" på TV2 Fri og planten var en clematis 'Early Sensation'.

Billede er lånt fra clematisonline.co.uk

Nøj, sådan en må jeg altså have mig et par stykker af - når jeg har fået malet mit plankeværk...! 

Den har da et fantastisk løv - og så er den vistnok også stedsegrøn - og har smukke frøstande oveni!

4 kommentarer:

 1. Uh... jeg gad godt kunne se TV 2 fri og Alan Titschmarsh' programmer.... Early sensation er helt vidunderlig, jeg købte en forrige år og havde den i en krukke ved hoveddøren, den var så smuk. Desværre er den ikke vinterhårdfør, så du skal i hvert fald sørge for ordentig vinterdækning til den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay, synes ellers jeg læste den var hardy, men det gælder måske blot UK.... Så måske jeg blot starter med en enkelt...

   Kom til at tænke på, om den måske ikke skal stå i krukke her i DK, så har den måske en større chance for at overleve? :) Det er i hvert fald et forsøg værd.

   Slet
 2. Ang. TV2 Fri så ser jeg det ikke så meget mere. Jeg synes oftest Frihuset er kedeligt...som om de ikke mere har tid til at dvæle ved tingene, men skal nå en pokkers masse ting. Jeg er dødtræt af at høre "Vi har ikke mere tid"...især når de slog programmet op til at være langsomt tv...!

  Men, deres indkøbte engelske haveprogrammer fejler så absolut ingenting og både Monty og Titchmarsh er skønne at høre på.

  SvarSlet
 3. Har haft én på min altan...det var også løvet der tiltrak mig. Oveni købet kom den så med en overdådighed af blomster - fine hvide i store mængder. Den klarede desværre ikke vinteren :-(

  SvarSlet