onsdag den 19. november 2008

Shoppetur i regnvejr

Da jeg nu alligevel skulle til kontrol hos øjenlægen, kunne jeg lige så godt tage lidt tidligere afsted (Noget, der kræver en del planlægning, når man skal have den der meget-sjældent-muligt-at-benytte-telebus ind i billedet.)

Derfor blev jeg hentet allerede 9.45 her til formiddag og kunne påbegynde gåturen ned ad Algade (gågaden i Roskilde) godt og vel en time senere.

Det var nu ikke fordi vejret var med mig, det støvregnede hele tiden, men i det mindste blev jeg ikke generet af vanddråber på brillerne, eftersom jeg render rundt uden lige for tiden.

Til gengæld har jeg endnu ikke vænnet mig til at få vanddråber i øjnene!

Det var nu ikke fordi jeg fik købt særlig meget, men jeg var da lige forbi Skomagergade 15 - en butik jeg tidligere besøgte jævnligt. Det kommer jeg nok til nu igen - hvor synet atter tillader håndarbejde :o)

Og så er det altså sjovt med mig og garn. Jeg elsker at røre ved garn og får altid en afsindig lyst til at købe et nøgle, hvis jeg synes det er flot eller lækkert....således også i dag.

Der var mindst 4-5 slags, der fristede noget så gevaldigt. Heldigvis fik jeg stoppet mig selv i tide, for hvad i alverden skulle jeg dog bruge garnet til? Jeg hverken hækler eller strikker - har ikke desto mindre en umådelig trang til at have masser af garn!?!

Jeg har ingen forklaring på det, men sådan er det altså bare. Efter ½ time i forretningen nøjedes jeg med at komme ud med et par dukker Amagergarn og 2 stk. nåle.

Øjenlægekontrollen gik fint, så ved 13.30 tiden kunne jeg vende næsen hjemad - og så var det slut med transportmuligheder, i hvert fald, hvis jeg ville køres hele vejen hjem. Eneste mulighed var en almindelig buslinje, og så stå af ca 2½ km fra min bopæl og så vade hjem med alle mine pakkenelliker - stadig i regnvejr.

Jeg var altså lidt træt, da jeg kom hjem!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar