fredag den 26. august 2011

Blog-awarded

Eva, som er lige så tosset med have som jeg, har givet mig en blog-award - mange tak for det, Eva :o)

 

Som sædvanlig er der nogle regler, der skal følges: Man skal linke til den blogger, man har fået awarden af. Desuden skal man give awarden videre til 5 bloggere, som har under 100 faste læsere. Og så skal man svare på 5 spørgsmål:

1. HVORFOR BEGYNDTE DU AT BLOGGE? Jeg begyndte at blogge helt tilbage i 2004. Tidligere havde jeg chattet en smule (....noget af en underdrivelse...!) og så opdagede jeg at nogle af de "gamle chattere" var begyndt at blogge - tja, og så hoppede jeg med på vognen. Det har jeg nu aldrig fortrudt. Jeg holder meget af at blogge.

Det er en dejlig måde at skrive dagbog på og jeg er meget, meget glad for Wordpress' søgefunktion, når jeg ikke lige kan huske, hvornår jeg gjorde hvad.... derfor kan det godt ærgre mig en gang imellem at jeg har holdt blogpauser....for jeg kan jo for pokker ikke huske, hvad jeg lavede dengang!

Tidligere skrev jeg mest om alting og ingenting....nu hvor jeg er blevet hus- og ikke mindst HAVEEJER, fremgår dette meget tydeligt af mine indlæg. Det hænder dog stadig, at jeg skriver et indlæg, der intet har med have at gøre :o)

2. HVILKE BLOGS FØLGER DU? Det fremgår vist ganske tydeligt af min blogroll :o)

3. FAVORIT FARVE(R)? Sort, orange, turkis, lime..... hvad angår blomster, så kan jeg faktisk lide alle farver....men får hurtigt nok af lyserød!

4. FAVORIT FILM? Der er jo alt for mange! Men "When Harry met Sally" og "Grease"....foruden Ringenes Herre, Harry Potter og...og... tror jeg stopper her...

5. HVILKE LAND(E) DRØMMER DU OM AT BESØGE OG HVORFOR? Italien igen-igen. Der er så mange steder jeg endnu ikke har set i dette pragtfulde land - men venter lidt - skal lige have lært noget mere af sproget først.

Derudover vil jeg gerne til England, både på havetur....men også gerne til London. Har aldrig været udenfor Europa, men ville da i så fald gerne se USA eller Australien. .

NYE AWARDMODTAGERE: - Jeg har valgt at give award'en til fem kvinder, der alle skriver meget om haven.

Timjan & Akleja Birgit fra Göteborg har ligesom jeg en lille have - og går også meget op i haven....og lille G :) Lærte hende at kende, eller rettere hendes blog, da jeg googlede buksbom en gang i foråret.

H(e)aven Susanne er meget glad for storkenæb - og det kan jeg jo godt forstå :o) Hun krydrer desuden sine indlæg med fine fotos.

Frk. Anemone Ulla har faktisk altid mange, store fine blomsterfotos på sin blog og er meget glad for anemoner og clematis og alverdens andre planter og blomster - lige som de fleste af os andre :o)

Tante Tulle Anette har en have på 3000m2 - og det er sjovt at følge årets gang i sådan en have, når jeg nu selv har hele 220m2 :o) ....og så er jeg helt vild med hendes fotos.

Høneballehaven Lisbeth bor på Samsø og er især meget glad for rhododendron. I følge hende selv har hun 182 styk!

Jeg har 3....bare lige for at sætte tingene lidt i perspektiv! *G* Kig endelig forbi deres blogs :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar