mandag den 18. januar 2016

Arbejde-hjemme-dag

Ikke fordi jeg vil skrive meget om Lov409 (vi har en arbejdstidslov i stedet for overenskomst) - men "takket" være den, har jeg overhovedet ikke kunnet se, hvornår jeg skulle få tid til at skrive elevplaner - medmindre jeg da mødte fuldstændig uforberedt op til mine lektioner.

Derfor gik jeg til min leder sidste mandag og bad om hjælp og det fik jeg; en hjemmearbejdsdag i dag mandag.

Nu vil jeg derfor kaste mig over elevplanerne, men inden da lige smide de snebilleder fra haven op, som jeg tog i går.

Hav en god mandag.


 Quintus :)

12 kommentarer:

 1. Rigtig god arbedslyst, dejligt med tid til opgaven. Jeg skal ikke lave elevplaner, heldigvis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes rigtig mange elevplaner er spild af tid at udfylde. (=De elever, hvor det bare kører) I særdeleshed nu hvor der er så lidt tid til at forberede og efterbehandle undervisningen.

   Slet
 2. Hygg deg med elevplanene. Flotte vinterbilder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - selvom jeg nu har svært ved at "hygge" mig med at skrive dem. Jeg synes de fleste af dem er spild af tid at skrive...hver elevplan (når jeg har eleven i to fag) tager nu, - hvor vi også skal tage udgangspunkt i de individuelle læringsmål - gennemsnitligt 8 minutter at lave. Med 24 elever i en klasse bliver det til lidt over 3 timer...og dernæst skal hvert enkelt felt så kopieres ind i det rigtige felt på elevplanen, der ligger på intra. Med de klasser jeg har, der skal skrives elevplaner for, koster det mellem 10-12 timer. Nogle gange kan jeg gøre det lidt hurtigere, andre gange lidt langsommere. Det er mange timer, når jeg på en uge har 6,5 time til AL forberedelse/efterbehandling.

   Nogle af mine kolleger sidder og skriver elevplanen direkte i Intra. Det gør jeg ikke mere, da jeg TO gange har oplevet at skidtet bare forsvandt og jeg så kunne begynde forfra.

   Slet
 3. Ja selv trillebøre bliver den rene poesi i sne. God arbejdslyst.

  Hjerteligst

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak...er lidt træt efter knap 8 timers skriveri...nåede ikke helt så meget som jeg troede, men sådan er det bare. Trøster mig med, at jeg nåede mere herhjemme, end hvis jeg havde skulle sidde på skolen.

   Slet
 4. Sol og sne er en rigitg smuk kombination ;-)
  God arbejdslyst!

  SvarSlet
 5. Hej Esther
  Smukke og stemningsfyldte billeder af dit skønne vinterlandskab.
  God arbejdslyst ;)

  SvarSlet
 6. Rigtig god arbejdslyst, kender det kun alt for godt. Heldigvis har jeg taget en lille timeout og jeg nyder det.
  Dejlige vinterbilleder, men jeg længes nu efter foråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Hvis jeg kunne vælge ville jeg nu gerne kunne holde timeout i januar...det er en måned, der ligesom november, bare slææææber sig afsted, synes jeg.
   Jeg længes skam også efter foråret... og det er nok derfor jeg tager så mange vinterbilleder...så føles det lidt som tiden går en anelse hurtigere... Hm...det giver vist ingen mening. Haha.

   Slet