mandag den 11. januar 2016

Juhu - lige hvad jeg trænger til

Hvis man havde set mig, da jeg tjekkede min mail i formiddags, ville man have set et stort smil brede sig over mit ansigt:
Jeg er nemlig blevet optaget på det blomsterkursus jeg har søgt. Et kursus, der skulle være rimelig rift om, meeen...nu var jeg jo også hurtig ude og tilmeldte mig, så snart jeg havde læst om kurset :)

Er spændt på hvad vi skal lave første gang - måske en rokokobuket, eftersom jeg bl.a. skal medbringe en vase til en rokokobuket? 

SÆSONHOLD, er for dig der elsker blomster. Du vil gerne lære de forskellige teknikker. -  Du vil lære at binde buketter, lave en borddekoration, lave kranse, fine påsketing og style krukker nemt og fint til udendørs. Du får en masse basisviden og lære at vælge materialer, sætte farver sammen og bruge naturen på en anden måde.

Det lyder slet ikke så tosset, synes jeg - og så er jeg rigtig glad for det kører henover hele foråret, i alt ti gange. 

Jo, det var nu en glædelig mail at få på en ellers trist dag. R.I.P. David Bowie.

14 kommentarer:

 1. Der var du både hurtig og heldig. Tillykke med det.

  SvarSlet
 2. Tillykke med det. Åg hvis man da kunne binde en ganske almindelig buket, så den ikke blev skæv, også skal du lave en rokokobuket - jeg elsker den form for bunden buket. Der er så flotte når de er helt tæt bundet med masse af grønt og blomster. Det bliver spændende at følge med i.
  Ja David Bowie - han er død, men kan forstå at han havde været alvorlig syg.
  Kh.
  kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er spændt på om jeg stadig kan huske "spiralen"...elles kan den jo genopfriskes :)
   Jeg får jo nok taget en del billeder, så det er ret sikkert jeg også skriver om kurset her :)
   Ja, Bowie havde været syg af kræft de sidste 18 måneder, kunne jeg læse. Læste en tweet, som jeg synes er rigtig godt: "The world is over 4 billion years old and you somehow managed to exist at the same time as David Bowie" -Simon Pegg

   Slet
 3. Så heldig du er som fikk være med på kurset! Spennende å se hva du lærer å lage der. Rokokkobukett høres flott ut!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget spændt - og I slipper slet ikke for billeder. Haha ;)

   Slet
 4. Åh det er altid dejligt at deltage i blomster kursus, og jeg kan se du har alle de remedier du skal bruge til det - det bliver spændende at se hvad du får fremtryllet, og hvilke blomster du vælger at anvende.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har remedierne, men ikke blomsterne, dem og mellemstik (det grønne) køber jeg på kurset. Senere (til foråret) regner jeg dog helt klart med at kunne tage blomster med fra haven :) Kurset løber over 10 gange ca. hveranden uge...så det fortsætter også langt ind i foråret :)

   Slet
 5. Man burde nok tage sig sammen og få sig sådant et kursus...så man kunne lidt, når man endnlig fik sig taget sammen til at lave en buket...når man fik sig taget sammen til at købe nogle blomster eller plukke nogle... Men ender nok alligevel med at købe en af dem fra tanken ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik

   Jeg kan altså kun anbefale sådan et kursus. Jeg var på mit første kursus nogensinde i oktober og det er altså noget sjovere selv at kunne lave noget, synes jeg :)

   Slet
 6. Det lyder super spændende .....med sådan et kursus - er sikke på det bliver godt.
  Tak for dit besøg i min genopståen og godt nyt haveår til dig også :0)

  Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er jeg også og også godt haveår til dig :)

   Slet
 7. Hej Esther.Tillykke med optagelsen til blomsterkurset.Det bliver da spændende at følge.........og er sikker på at du nok skal vise hvad du lærer.
  Jeg er kun lidt misundelig.Det er nogle år siden jeg gik til blomsterbinding God aften Knus Jette

  SvarSlet
 8. Tillykke med kurset en rokoko buket er en tæt bundet buket, den kan variere efter hvormange blomster man binder. Men generelt skal man bruge en vase der ikke er for smal da buketten bliver ret kompakt. Held og lykke med eet. Kh Tina

  SvarSlet