mandag den 18. januar 2016

Lidt frostbilleder

Først Felix, der syntes det var lige lovlig koldt i morges med minus 10 grader igen. Jeg nåede kun lige at tage et billede af ham, så var han på vej ind i varmen igen.
I en af dagens få pauser tog jeg et par billeder frostbilleder.
Det ser så kønt ud med iskrystaller rundt omkring.
Intet er dog smukkere end de iskrystaller jeg fandt på udestuens vinduer.
Her til aften har jeg færdiggjort to af mine islygter. De er stadig rimelig tynde i det, så den tredje ballon lader jeg stå endnu et døgn.
Jeg har siddet med elevplaner fra tidligt i morges og til godt 17.30, så jeg er temmelig træt i hovedet. Det ser ud til det bliver et grimt vejr at køre i tirsdag morgen, så jeg vil smutte tidligt i seng og tage afsted tidligere end jeg plejer.

16 kommentarer:

 1. Ja iskrystaller er smukke.

  SvarSlet
 2. Flotte frostbilder, og bildet av katten din var veldig fint!

  SvarSlet
 3. Rigtig flotte billeder af iskrystaller og islygter.
  Ja Felix ser ikke ud til at synes om det. Så jeg kan godt forstå at han smutter hurtig ind igen, det lille pus.
  God dag imorgen
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.
   Nej, det er et kort besøg, når de plager for at komme ud om morgenen i disse dage...det er nærmest kun lige ud og vende og så ind igen. De glæder sig afgjort til + 10 grader og tørvejr, så er de nærmest ikke til at drive ind :)

   Slet
 4. Hvis ikke sneen var så smuk, ville jeg have det nøjagtigt som Felix.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha...ja...sneen er smuk..men uh så kold.

   Slet
 5. Hei! Frostroser er utrolig flotte. Nå begynner jeg å bli mektig lei kulda, men det hjelper lite å bli lei.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det hjælper ikke meget.
   Jeg synes det er en trøst, at vi nu meget snart går ind i den sidste uge af januar. Februar føles altid så meget kortere - også når den har 29 dage - det er jo også i februar tomaterne skal sås...og så har vi pludselig marts...og SÅ... Jubii :)

   Slet
 6. Så fina frostrosor på fönstren, och härligt med ljuslyktorna.
  Ha det gott!
  Marika

  SvarSlet
 7. Dejlige billedkollager du har lavet, og dine billeder af iskrystallerne er så fine.
  Super stemning med i lygterne.
  God aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 8. Hej Esther, dejlige billeder af vinterens isblomster, men trækker det ikke også efter at komme ud på to hjul igen med forårssol på ryggen. Jeg kigger ud på cyklen hver dag, og tæller ned til forår. Har i øvrigt helårsstatus på den ved GF forsikring, så jeg kan bare køre, men venter nu nok til 1 marts eller der omkring.
  VEnligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik

   Sjovt nok trækker mc'en ikke endnu...det hænger nok sammen med at jeg i så mange vintre har været nødt til at køre på en (og før den en knallert45) og det er altså KOLDT.
   Selvom jeg skulle have forsvoret det, så NYDER jeg at kunne sætte mig ud i bilen og tænde for varmen og så trille hjem... desuden kan der være mange flere indkøb i en bil...hvilket godt nok er farligt i plantesæsonen. Haha.
   Jeg regner ikke med at hente min mc før en gang til april...skal også lige have sparet sammen til regningen først...den bliver nok på 10k...er jeg bange for. (Betaling for opstaldning og reparation, bl.a. nyt kædekit.) Til gengæld vil den være helt køreklar, når jeg henter den.
   Skal også have sparet op til omlægningen af forhaven...som i hvert fald kommer til at ligge på 5-6K...og så er der også lige min 50 års fødselsdag...puh... 2016 bliver et opsparingsår, så jeg skal helst ikke falde for for mange spændende planter i år.

   Slet