søndag den 3. januar 2016

Nogle gange er der ikke så langt fra tanke til handling...

I formiddags læste jeg om en Thyborønhabit hos Fru Friis - og det er da lige præcis sådan en jeg mangler.
Jeg går aldrig i haven, når det er koldt. Ikke fordi jeg ikke har lyst, men simpelthen fordi jeg kommer til at fryse alt for hurtigt.

Min normale "havepåklædning" er nemlig blot en bluse, jakke og joggingbukser...og med sådan en bidende kulde, som vi har i dag, er det alt alt for koldt, så jeg bliver inde.

Ikke at jeg ikke kan finde på haverelaterede ting indendøre; jeg har fået ordnet alle mine frø og er nu i gang med at få lavet en såplan, så alt er klar til vinterferien, hvor jeg går i gang.

Det kunne dog være ganske rart også at kunne få lavet lidt udenfor, så derfor kørte vi en tur forbi XL-Byg i dag, da vi alligevel skulle ud og køre - og udover en stor og rummelig Thyborønhabit (Jeg skal jo kunne bevæge mig i den, ellers er den ikke meget bevendt) købte jeg mig også lige en fibertrøje og et par solide sko.

Når jeg så også lige ifører mig et pandebånd og et par handsker, burde jeg kunne klare mig.


Quintus skulle naturligvis straks inspicere det nyindkøbte, da vi kom hjem her til aften ;)

Takker Fru Friis for inspirationen :)

16 kommentarer:

 1. okay jeg troede at du havde sådan en, habit. Den kan ikke undværes. Jeg har haft en i mange år, og den er slidt, så der blev købt en ny for en måned siden.
  Jeg bruger min om vinteren, men sandelig også i foråret og efteråret. Så du vil sikkert finde ud af at du slet ikke kan undvære den.
  Tillykke med dit nye dress :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak.
   Har faktisk aldrig overvejet en...underligt nok ;)
   Det kan godt være jeg kun har haft den et par timer, men jeg overvejer allerede attage den med på job i morgen hvor jeg skal være gårdvagt...og det er pivkoldt...haha.

   Slet
 2. Så flott vinterdress du har kjøpt deg. Jeg har en sånn jeg også, men bruker den kun hvis jeg skal måke snø når det har kommet mye av det. Hos deg er det vel mye vind som gjør at det blir så kaldt. Her er det - 6, men helt vindstille og da virker det ikke så kaldt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja...det er pga. vinden...kan se på DMI at vi her har en middelvinde på ca. 10 m/s og vindstød op til 15-16 m/s, så ikke så underligt at kulden går genne marv og ben.

   Slet
 3. Hold da op, ja så er der ingen undskyldning for at komme ud og arbejde, jeg håber - at du huskede også at købe en pandelampe.... fnis...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha...dog ikke. Venter med at gå ud til det er lyst nok til at se :)

   Slet
 4. Jeg har flere lag tøj på, men har aldrig investeret i en Thyborønhabit, jeg troede ikke kvinder kunne passe dem, altså at det kun var en pasform til mænd og ikke til bredrumpede damer :) men nu ved jeg jo heller ikke, hvordan du ser ud.
  Nu kan du rigtig komme ud og lave noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bredrumpet...og der er fin plads til mig i den :)

   Slet
 5. Hej Esther

  Hi hi - det var da et fornuftigt køb!
  selv tager jeg bare et ekstra lag på hvis kulden bliver for meget - men det bliver tit koldt om fingrene når jeg vil fotografere!

  Ha en dejlig ny arbejdsuge;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Jeg er temmelig kuldskær, så hvis jeg skulle tage nok lag tøj på, når det er koldt, så kan jeg næsten ikke bevæge mig...det kan jeg til gengæld i denne her :)

   Slet
 6. Hei!
  Her oppe i Norge er vinteren ofte lang og kald. Så vintertøy har jeg for ut i hagen må jeg. I februar er det mye som skal beskjæres, så da er det greit å være kledd. Tror vi kan lære mye av de som jobber i barnehage. De må være godt kledd for å være ute sammen med barna.
  Gratulerer med nytt arbeidstøy! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have.
   Jeg havde den med på jobbet i dag, hvor jeg var gårdvagt...og som den eneste gårdvagt frøs jeg ikke :) En hel del kolleger var faktisk misundelige...selvom man ligner Michelinkvinden i den... ;)

   Slet
 7. Så er der nok blevet shoppet beklædning :) Jeg plejer at iføre mig ski-undertøj under mine havebukser og klarer det meste på den måde, men på dage som nu holder jeg mig nu indendøre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også skiundertøj, men det har bare ikke været nok, så jeg er rigtig glad for min nye "flyverdragt", som en kollega kaldte den idag..haha.. :)

   Slet
 8. Hej Esther.Tillykke med din nye"havehabit"Den er jeg sikker på at du bliver glad for.
  Her holder jeg mig inde når det er så koldt som nu.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :)
   Jeg holder mig nu også mest indendøre, men det skyldes mest, at jeg mestens er på arbejde, når det er lyst. Har dog habitten med på job og den er uundværlig, når jeg skal være gårdvagt/ud at ryge. Jeg er den eneste, der ikke fryser ;)

   Slet