søndag den 21. marts 2010

Det kribler i fingrene

Jeg måtte lige en tur i haven med kameraet - og hvor fik jeg dog en umanerlig trang til at rode i jorden og få gjort orden derude, efter denne lange vinter. Mit bette frimærke af en have, ligner noget der er løgn. Der ligger et 8-10 cm tykt lag af solsikkeskaller fra fuglefodringen, gamle visne grene, blade, pap der er kommet med vinden for ikke at tale om masser af blade...!

 

 Ikke desto mindre må jeg lige væbne mig med tålmodighed en uges tid endnu, da dagen i dag står på alle de ting jeg ikke nåede i går, men så...!

 

 Mine tulipaner er endelig blevet befriet for de store snedynger, men er stadig ved at drukne i blade og grene. Det samme kan siges om de af mine hyacinter, jeg overhovedet kunne få øje på. Resten er stadig begravet under blade og græs.

 

 Jo, der er ingen tvivl om, at jeg glæder mig til næste fredag, som er opstarten på i alt ti dages PÅSKEFERIE. En ferie der bl.a. skal gå med skolearbejde (Selvfølgelig, fristes jeg til at sige! Jeg mindes ikke en ferie uden skolearbejde....bortset fra vinterferien....hvor jeg var syg!), en tur til Skåne, havearbejde (Håber på tørvejr en dag eller to) og de-junking.

 

 Nå, må hellere komme i gang med alle de skole-hængepartier jeg har. Nøj, hvor jeg glæder mig helt vildt til slutningen af juni måned, hvor jeg endelig kan slappe af og ikke nødvendigvis skulle lave skolearbejde i tide og utide. Jeg håber og beder til at min sommerferie i år kommer til at gå med at flytte, men det kræver ligesom at jeg får tilbudt nogle boliger! Jeg håber der er rigtig mange af dem, der bor i en af de boliger, jeg gerne vil have, der benytter påsken og den billige rente til at købe hus, så der bliver en bolig ledig til mig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar