lørdag den 6. marts 2010

En amputeret weekend

Ikke på vilkår om jeg overhovedet gider skænke mit job flere tanker i dag. Jeg ved godt, jeg så skal bruge en stor del af søndagen på at forberede mig til næste uge, men.... so be it. Jeg har været på job fra 9-14 i dag, så nu vil jeg tillade mig bare at sidde i sofaen og hygge med noget tv og et strikketøj i hænderne. Det bliver nok til et par pinde perlestrik på trøjen/jakken - og når jeg så kører træt i det (Det er tungt at sidde med) skifter jeg over til det "nemme", nemlig sjalet, som desuden er supervelegnet som tv-strik. Jeg skal blot huske at tage ud på hver pind og så står den ellers bare på retstrikning. Me like.

 

 Det er forøvrigt skønt at være gået fra plasticpinde, hvor garnet nærmest "hang fast" til en DROPS rundpind. Det glider helt fantastisk nemt nu. Hvis jeg på et eller andet tidspunkt er nødt til at anskaffe mig nye rundpinde, så er det helt sikkert, det bliver DROPS. Jeg er blevet helt vild med de pinde. Jeg er lidt over halvvejs med sjalet nu, jeg læste i et af mine nyindkøbte DROPS-blade, at deres sjaler måler 90 cm i højden, så det tager jeg udgangspunkt i. Mit måler godt 58 cm - og jeg er kun på nøgle tre, så har formodentlig garn nok :o) Jeg satser på at have det færdig, så jeg kan bruge det til min fasters 90-års dag d. 25. marts.

 Nu må I have en fortsat god lørdag - jeg vil smide mig i sofaen - og vil starte med at se et par afsnit af den tv-serie, jeg aldrig nogensinde troede, jeg ville blive vild med. Men det er jeg altså blevet - i dén grad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar