onsdag den 3. marts 2010

En undskyldning er...

 ... en undskyldning og ingen af dem er gyldige, hvis man vil dejunke! Hvis der er noget vi "packrats" er gode til - rigtig gode - så er det at finde på alverdens undskyldninger for ikke at smide ud/give væk/sælge! En del af nedenstående har jeg personlig erfaring med at bruge.....ahem!
Jeg har betalt den i dyre domme! Den har jo været i familiens eje i årevis! Men, den har jo tilhørt moster Klara! Jeg er sentimental! Den er næsten helt ny! Den bliver nok penge værd - en gang! Jeg skal bare lige have repareret den, så er den så god som ny! Måske får jeg brug for den en dag! Den bliver måske moderne igen! Den fejler jo ikke noget! Det var en gave! Den er håndlavet! Man laver slet ikke den slags mere!
Find eventuelt selv på flere..! Jeg har flere ting, hvor jeg har brugt en eller flere af ovenstående undtagelser. Som f.eks min mormors gamle spisestel (6 personer) med tre forskellige tallerkenstørrelser (middags,- frokost- og kagetallerkener foruden dybe tallerkener) terriner, sovsekander, fade i flere størrelser og et kaffestel. Stellet er fra 60'erne og selvom jeg ikke har noget imod den blå farve, så synes jeg faktisk ikke mønsteret er særlig pænt.

 De sidste par år er jeg begyndt at bruge tallerkenerne, fordi det irriterede mig, at de bare stod og fyldte. Men fade, sovsekander og terrin/skåle har jeg ikke brugt meget længe. (Eneste undtagelse er lagkagefadet!) Kaffestellet har jeg ikke brugt siden 1990'erne og kommer næppe heller til det.

 Men ærlig talt, ville jeg egentlig helst slippe for overhovedet at have det! Jeg kan meget bedre lide mine helt enkle, hvide tallerkener, som jeg en gang fandt på et loppemarked.
Men, stellet har jo tilhørt mormor!!
Jeg har ikke lyst til bare at smide det ud, men hvis jeg nu kunne få lidt kroner for det, ville det være helt fint. Så, jeg skal vel egentlig bare tage mig sammen til at få smidt det i Den Blå Avis...! Det samme gælder disse platter/askebægre. Jeg har haft dem i årevis - og aldrig brugt dem!

 

  Har du også sådanne ting stående du aldrig bruger?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar