mandag den 29. marts 2010

Wohoo...

Var godt nok ikke helt på toppen, da jeg stod op i morges, men alligevel havde jeg lyst til at gå i krig med nogle af mine oprydningsprojekter. Jeg kom da også så småt i gang, men så var det jeg kom i tanker om, at jeg da skulle have sendt give-away-knapperne afsted.... men først skulle de jo lige pakkes ind...!

Når jeg nu alligevel skulle ud ad døren, kunne jeg lige så godt lige kigge, om der var noget interessant i Superbests' tilbudsavis i denne uge.... og det må man jo sige, der var! Afsted med mig.

Først på posthuset og få sendt knapperne til henholdsvis Danmark, Norge og Sverige, derefter ind i Superbest og der var jeg dælme heldig. De havde nemlig Bornholmer kyllinger på tilbud - fire for 89,- - men der lå kun 5 tilbage... haps, haps, haps... så var der en tilbage.

 Jeg ved såmænd ikke, om Bornholmer kyllinger er så meget bedre end andre frosne kyllinger, men der medfølger en pose med indmad!!!

 Det gør dem til meget bedre kyllinger i mine øjne. Jeg ELSKER kyllingehjerte og -hals. (Resten af indmaden er jeg så ligeglad med...) Det smager helt og aldeles forrygende.

 Der var lidt flere pakker tilbage af de Ekstra Store Grønlandske Rejer - men ikke mange. I går købte jeg 5 poser alm. rejer for 8,- posen i Brugsen og i dag 5 pk. af de ekstra store for 89,-.

Nu har jeg vist rigeligt md rejer et stykke tid.... men en rejecocktail smager nu altid godt. Det samme gør en almindelig rejemad... :o)

 Da jeg jo har FERIE, tillod jeg også mig selv at frådse lidt i et par blade:

 Nu ter maven sig dog helt ad Pommern til, så lige om lidt smider jeg mig lige en times tid under dynen og håber så jeg er blevet maveondet kvit, så jeg kan genoptage oprydningsprojektet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar