lørdag den 2. april 2011

Endelig rengjort

I februar var jeg heldig at få en hel del minidrivhuse helt gratis. Prisen for dem var, at jeg selv måtte rengøre dem først - og det var særdeles nødvendigt. Forleden fik jeg rengjort et af dem - det står nu i køkkenvinduet, tilsået med blomsterkarse. 

Godt nok havde de aldrig været i brug - hvis man ser bort fra diverse insekters brug af dem som "det sidste hvilested" - men de var godt nok beskidte. Adr. Gamle spindelvæv og læssevis af forskellige døde insekter er ikke lige min kop te. Jeg synes altså, det er lidt småklamt.

 Nå, men trods min ringe energi ville jeg bare have det klaret i dag. Jeg fik placeret mig på min bænk med drivhusene foran mig og bevæbnet med en børste og en spand med varmt vand gik jeg i gang med rengøringen.
 Bagefter blev de sat til tørring på terrassen og til sidst blev de flyttet ind i udestuen, hvor de nu står og venter på at blive tilsåede.
 Det bliver dog først i morgen, men så har jeg da det at glæde mig til. På dagens havetur opdagede jeg forøvrigt, at jeg sørme også har rabarber i haven :o)
Den er kravlet under plankeværket inde fra naboen, men det har jeg nu ikke tænkt mig at klage over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar