søndag den 10. april 2011

Tidligt oppe

Fik klaret størstedelen af gravearbejdet til hækken i går. (Foto viser en del af gravearbejdet) Måske derfor jeg vågnede allerede kl. 5.30 i morges - og stod op!
 
 I dag skal jeg så have fjernet de sidste jord/græstørv-klumper og "finpudset" renden. Så er jeg forøvrigt spændt på, om jeg har fået gravet nok meter. Har jo hele tiden regnet med, at jeg godt nok fik leveret 2oo buksbom, men at de næppe var meget mere end 10-15 cm høje....det er de så!

 Faktisk er de så høje, at hækken er "færdig", ergo må de vel være en 30-40 cm høje...! Og så 200 styk! Kan slet ikke forestille mig, hvor meget de fylder. Men, det finder jeg ud af i morgen eftermiddag :o)

 Fik også lige samlet den rosenbue jeg har fået. Så håber jeg, at jeg kan få hjælp til at placere den i morgen eftermiddag. Det er forøvrigt lidt mærkeligt at gå rundt derude og lave om. Der er jo så meget, der skal ændres, men mange af ændringerne må jeg nøjes med at forestille mig indtil videre - jeg har jo ikke råd til at lave dem alle på en gang.

 F.eks.markerer jeg kun hvor mine stier skal være, men det kommer til at vare en rum tid, inden de får den belægning de skal have. For det første, fordi jeg endnu ikke har besluttet mig endeligt for, om det skal være sten/grus/fliser eller hvad der nu ellers findes af belægninger. For det andet fordi det jo ikke er helt billigt.

 Forøvrigt, så får jeg snart at vide, hvordan de der spændende tulipaner ser ud - nu er der nemlig knop og jeg synes, den ser gul ud... :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar