fredag den 29. april 2011

Haveopdatering/II - tulipaner

Til min store glæde er der en del tulipaner i haven. Langt de fleste er de "sædvanlige" røde og gule, men der er sørme også nogle brogede.

 De står allerede i det, der skal være mit "flammebed", så dem slipper jeg formodentlig for at skulle flytte. Der er mange, der ikke kan lide gul og orange i haven - det gælder så ikke mig - jeg kan vist roligt sige, at jeg elsker orange.

 Men - I det hele taget er der vist ikke rigtig nogle farver, jeg IKKE kan lide i haven. Jeg har dog mine favoritter; sølvplanter er Numero Uno, hvilket ikke burde komme som nogen overraskelse for læsere af denne blog ;o)

 Til gengæld er der planter jeg synes, er meget lidt kønne og derfor helst ikke vil have i haven. Nogle af dem har jeg faktisk i haven lige nu.

 Jeg aner ikke, hvad planten hedder, men jeg har meget svært ved at se ret meget kønt ved den, må jeg indrømme...jeg synes dens blade er usandsynligt grimme - de skæmmer virkelig blomsterstandene.
 I første omgang får planterne dog en chance - jeg skal i gang med at etablere et lyserødt bed og det er muligt, de ikke virker så grimme, hvis de står sammen med andre lyserøde planter, fremfor at stå alene, som de gør lige nu.

Hvis det så ikke hjælper, ja så ryger de ud. Nå, men det var de der tulipaner jeg kom fra:

Jeg er helt vild med den nederste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar