tirsdag den 4. april 2017

Turkestanica og plankeværk

Mine første Turkestanica-tulipaner er sprunget ud.
Selv er jeg ikke meget værd. Halsen har det rimelig godt igen, til gengæld er jeg nu snottet og øm i hele kroppen.

Dagen igår blev tilbragt mest på langs - og jeg fik set noget have-tv og læst Tante Grøns nye bog. Jeg vil ikke skrive en anmeldelse af bogen, da andre har gjort det på fineste vis. Jeg kan kun tilslutte mig deres betragtninger; det er en dejlig bog.

Dagen i dag bliver nok også mest tilbragt i sofaen; der er igen have-tv her til formiddag og så har jeg stadig en stak tyske haveblade at tygge mig igennem.

I søndags blev Carsten forøvrigt færdig med at male plankeværket - og ih, hvor det har pyntet. Han mangler kun at gå det igennem for "helligdage"...og så at male vinklerne, hvor de mangler maling. (F.eks. på plankeværket ud mod stien.)

Jeg er meget glad for at hegnet nu er blevet malet - det bliver sådan en fin baggrund til planterne.
Nu glæder jeg mig blot til at blive frisk igen, så jeg kan komme videre med forårsrengøringen af haven + få plantet nogle flere af mine nye planter.

Hav en dejlig tirsdag.

7 kommentarer:

 1. Maling pynter alltid, og det ble da riktig flott!. Her har de også endelig begynt å sende hageprogrammer som det går an å se på. Det er hyggelig å se på mens en venter på varmen :)
  Ha en deilig hagedag!

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud, stort skulder klap til Carsten og High Five. Jeg ved hvor stort et arbejde det er at male.
  Godt de sender alle de gode haveprogrammer på fri i øjeblikket så du kan få tiden til at gå men noget fornuftigt :o))) men du ligger der og snotter, håber du snart har det bedre :o)
  Knus og god bedring fra Mig.

  SvarSlet
 3. Hvor er plankeværket blevet flot. God bedring til dig. Jeg kan nikke genkendende til det med snotteriet. Nøj hvor er jeg glad for næsespray for den holder mig i den grad oppegående :-). Kh Mette

  SvarSlet
 4. Hej Esther!
  Planket blev så fint, och det är en fin färg.
  Hoppas du kryar på dig.
  Ha det gott /Marika

  SvarSlet
 5. Anonym11.30

  Enig med deg, men trenger ikke så stor plass for å dyrke side egne ting, men må ha tid og anledning til å stelle godt med plantene. Det er deilig at vi nå går mot varmere tider og vekst i hagen. God bedring til deg. Beste hilsen I grid

  SvarSlet
 6. surt... go' bedring herfra ;)
  Flot malearbejde af Carsten ;)

  SvarSlet
 7. ..och planket blev jättefint! En väl vald färg som bakgrund till växtligheten.

  Du får krya på dig !

  SvarSlet