mandag den 30. juli 2007

Bomber over København

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er temmelig historieinteresseret - og især i Danmarkshistorien har min interesse. (Foruden Romerriget, Oldtidens Grækenland og...og...!)

Derfor er jeg også opmærksom på, at der snart sker en hel masse i København i forbindelse med 200-året for bombardementet.

Om jeg så når ind og se nogle af udstillingerne/aktiviteterne - det må tiden vise. Jeg har jo ingen anelse om, hvormeget jeg har om ørerne på det tidspunkt mht. det nye job.

Jeg vil mægtig gerne ind og se det historiske marked* og "Porten op til 1807"** d. 1. september kl. 16.00 - men lige præcis den lørdag har vi altså pædagogisk weekend!

Så lige nu ved jeg ikke, om jeg så orker at tage derind bagefter eller om jeg trænger mere til at komme hjem og sove ;o) Nå ja, og så kommer det selvfølgelig også helt an på vejret!

Uanset hvad, har jeg naturligvis tænkt mig at opfordre mine elever til at tage derind!

Sakset fra Golden Days' hjemmeside:

*Kl. 16.00-22.00: "1807-marked". På Frue Plads kan både børn og voksne opleve stemningen af bymarked anno 1807 og gå rundt blandt borgerfruer, skillingsvisekonen og historiske soldater. Man kan også smage historiske retter fra Meyers køkken, prøve skæbnehjulet, lege gamle lege, høre spillemandsmusik og se Den Kongelige Livgardes Tambourkorps spille. Arrangør: Golden Days in Copehagen. Gratis adgang

**Kl. 16.00-22.00: "Porten op til 1807". Åbent hus i 14 københavnske baggårde omkring Frue Plads. Gå på opdagelse i stemningsfulde gamle bindsværkbaggårde, og mød koen, vaskekonerne, historiefortælleren og meget mere. Arrangør: Golden Days in Copenhagen. Gratis adgang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar