mandag den 9. juli 2007

Hehe...

Nogle gange hjælper det åbenbart at få sin dovenskab ned på papir (okay, skærm i dette tilfælde).

Det er, som om jeg har fået en smule energi, i hvert fald har jeg nu fået ryddet en smule op i stuen (=det værste rod) og har gjort klar til at male, altså ikke stuen (selvom den vel egentlig godt kunne trænge efter fire år siden sidst - men det bliver altså ikke denne sommer), men de små teaktræsborde jeg har stående.

Da jeg malede mit soveværelse sidste år i maj, prøvede jeg at male et af mine små teaktræsborde (de såkaldte "indskudsborde"). Det pyntede gevaldigt - og i løbet af det sidste års tid har jeg så gået og overvejet, om ikke jeg skulle tage og male de tre andre også.

I sidste uge fik jeg så købt malingen, og i dag er jeg så gået i gang med det første af bordene.

Det smarteste ville selvfølgelig være at male dem allesammen samtidig, men det går ikke med Speedy i huset! Han ville simpelthen være alt for nysgerrig og hoppe op på dem - så de ville blive fyldt med kattehår + jeg ville få hvide Speedy-poteaftryk i hele hytten - jo, jeg kender min kat ;o)

Derfor maler jeg kun et ad gangen. Jeg har dækket mit spisebord godt af og så tager jeg et bord ad gangen, så de kan tørre i fred. Det tager så lidt længere tid - men hvad pokker, jeg har jo immervæk ferie :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar