onsdag den 25. juli 2007

Fyn tur/retur

Kan sådan set godt forstå, hvis jeg føler mig lidt bombet nu:

Stod op kl. 7 og kørte mod Fyn ved 8-tiden. Der var en strid sidevind, men sjovt nok er (Storebæltsbroen - hvis nogen skulle være i tvivl!) lavbroen mere ubehagelig at køre på end højbroen, når det blæser kraftigt. Underligt nok.

Jeg ankom mit bestemmelsessted lidt over 9 - og da flyttebilen så først dukkede op ved 12tiden, var det da godt, jeg kom i så god tid *G*

Efter læsning af bilen kunne jeg så igen sætte kursen mod Sjælland og køre ud til min søster. Vi sad så og småsludrede til bilen ankom og så blev der aflæsset ting og sager. Så atter op på mc'en og trille hjem - vente på bilen - og få de sidste ting læsset af.

Der er vel ikke noget at sige til, hvis jeg føler mig lidt kvæstet nu.

Til gengæld har jeg det rigtig godt med, at vi nu har fået hentet alle de ting, vi sendte til opmagasinering, dengang vores far døde.

Resten af dagen kommer til at foregå på langs - jeg har jo stadig en Harry Potterbog, der skal læses. Risikoen for jeg falder i søvn er dog overhængende, så måske jeg skulle vente et par timer - og så læse i sengen. Så gør det jo ikke så meget, hvis jeg falder i søvn *G*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar