torsdag den 5. juli 2007

Hvor faen er IC3-toget til Sønderborg blevet af?

Det varer jo ikke længe, før jeg skal en tur ned og hilse på vennerne i Sønderborg.

Sådan som vejret ser ud, er der ret stor risiko for at jeg vil være gennemblødt inden jeg når Fyn (Den kraftige regn kan selv mc-regntøj ikke holde ude!) og så er det skisme koldt at skulle køre helt ned til Sønderborg.

Derfor kiggede jeg lige lidt på togmulighederne - og godt nok har jeg da læst noget om, at DSB havde skåret de daglige direkte forbindelser til Sønderborg ned fra 9 til 3 - men at det betød en meget bøvlet rejse, det havde jeg ikke lige med i overvejelserne. (Dengang vidste jeg jo heller ikke, at vejret ville te sig så åndssvagt!)

Hvis jeg vælger at tage toget kan jeg se frem til at skulle skifte på flere stationer - hvor herligt at vade op og ned af trapper med stor, tung taske! - og nogle gange skulle fortsætte rejsen med X-bus!!

I alt vil turen vare fra lidt over 4 timer til knap 5 (dertil kommer så tiden for transport fra min bopæl til en station) Dvs. jeg i hvert fald skal regne med at det tager 5-6 timer i alt...

...og så kan folk ikke forstå flere og flere flygter fra den offentlige transport?

Summasummarum - det eneste, der afholder mig fra at trille til Sønderborg på mc'en nu, det er da hvis det blæser så meget på Storebæltsbroen, at jeg ikke må køre over! Regnvejr eller ej!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar