tirsdag den 29. juli 2008

NU forstår jeg bedre...

 ...hvordan det føles, når man sveder helt vildt pga. varmen *G*

 Ikke at jeg ikke har bemærket, at temperaturen er høj, men indtil videre har jeg jo kun bemærket, at det var varmt, når jeg måtte iføre mig mcklunset for at få handlet.

Jeg er jo så "heldig" at det meste af min bolig ligger i kælderniveau og derfor stiger temperaturen indedøre ikke til mere end 22C - om så der er 35C udenfor.

En indkøbstur tager normalt ikke meget mere end en halv time, så det er alligevel begrænset, hvormeget jeg kan nå at komme til at svede.

 Svede har jeg til gengæld gjort her til formiddag. Jeg har tilbragt et par timer i et "lunt" træskur, beskæftiget med at sortere diverse ting og sager i tre bunker: "gemme", "til loppemarked", "smides ud".

 Bagefter har jeg slæbt alt det til udsmidning hen på min terasse, pakket "loppekasser" og "gemmekasser" og sat pænt på plads. Det var sgu hårdt arbejde!

F.eks. vejer en papkasse med adskillige årgange af "Tidens Kvinder" en hel del! For slet ikke at tale om et gammelt arkivskab, der også skulle slæbes hen på terassen. Pyh!

 Heldigvis skal jeg kun se på alt det skrammel på terassen indtil torsdag formiddag. Da kommer en kammerat nemlig med en bil - og så skal tingene køres væk :)

Hm...noget siger mig, at jeg atter kommer til at mærke varmen på torsdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar