søndag den 13. juli 2008

Shoppetur med Anja

Anja var jo en tur forbi i går.

Det var superhyggeligt. Jeg lod vasketøj være vasketøj og så trillede vi en tur til Køge.

Det lykkedes os sørme at finde en P-plads uden alt for megen bøvl, selvom det var torvedag - og så skulle der shoppes.

Selvom jeg jævnligt har været i Køge de sidste 5-6 år, så havde jeg ingen anelse om, hvilke tøjforretninger byen kan byde på. Det fandt jeg så ud af igår, vi var ihvertfald inde i en hel del!

 Men, hold da helt op, hvor kluns er dyrt i Danmark!! Langt størsteparten af det vi kiggede, på kostede jo fra 700,- og opefter - for ét stykke tøj!! Det er jo fuldstændig vanvittigt!

Personligt synes jeg, det er hundedyrt, hvis jeg skal give ret meget mere end 3-400 kr for et stykke tøj. (Overtøj, mc-kluns og andet "specialtøj" undtaget) - og så undlader jeg for det meste at købe det. Jeg mangler jo ikke ligefrem tøj.

Når man lige har tømt hele ens klædeskab og vasket alt tøjet - så genfinder man ofte noget tøj, man havde glemt, man havde...
-Orv, har jeg også sådan en?
Den sætning er blevet brugt ret tit i de forgangne to uger!

Så derfor lod jeg Anja om tøjindkøb i går. Derimod anskaffede jeg mig en dansk-italiensk ordbog af Gyldendals de røde. Jeg havde i forvejen italiensk-dansk, så nu er jeg helt klar til at modtage undervisning i taliensk fra august.

Efter et par timers traven ind og ud af butikker, var vi blevet sultne og så var det tid at præsentere Anja for en af de bedste sandwiches, der kan fås i byen. (Og nej, det var ikke fra Sandwich Cafeen - omend deres sandwiches heller ikke er at kimse ad!)

Da vi nåede frem til cafeen Enjoy2go, bad jeg Anja finde en plads udenfor, så skulle jeg nok bestille frokosten. Inden jeg gik ind, forvissede jeg mig dog lige om, at hun godt kunne lide pesto og parmaskinke ;)

 Der gik ikke mange minutter førend der var serveret: Uhm! Det var sjovt at se, hvordan Anja næsten gik i selvsving over både smoothien og sandwichen - men jeg ved jo, hvor godt det smager :o)

Vi blev hurtigt enige om, at vi igen skal spise her, når hun kommer herned igen.

Efter endt spisning smuttede vi en tur i Kvickly (Var der nogen, der sagde jordbærtærte?) - og så gik det hjemad.

Hjem til en genstridig WordPress og Blogbot, men i det mindste lykkedes det at få bloggen i luften, inden hun skulle hjemad igen. Jo, det var en rigtig hyggelig dag :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar