mandag den 7. juli 2008

Wordpress på standby

Mens jeg går og venter på at det bliver d. 12. og Anja aka Kodehajen kigger forbi, har jeg ikke tænkt mig at rode mere med WP-bloggen.

Jeg er nemlig gået i gang med et ret stort projekt (vrøvl, det er ENORMT), nemlig at få udskiftet mit klædeskab til noget andet og lettere.

Det betyder, at hele hytten flyder for tiden. Min seng har jeg f.eks. ikke kunnet sove i de sidste tre nætter, da den er optaget af tøjbunker. Heldigvis sover jeg ganske udmærket på sofaen, så det går.

I fredags var jeg i IKEA og fik købt ind - hele to vogne slæbte jeg rundt på. Heldigt at en klubkammerat gad køre derud og læsse bilen og køre det hjem til mig :o)

Når jeg nu alligevel har fået tømt det store klædeskab, så ville det jo være tosset ikke at sortere tøjet og kassere det, jeg bare ikke bruger. Så der findes også bunker med tøj spredt rundt omkring, alt efter om tøjet helt sikkert skal ud, eller om det er en "måske-bunke", der lige skal gennemgås en gang til.

For det så ikke skal være løgn, er jeg i gang med at vaske alt tøjet. Jeg har det princip, at det dælme skal være rent, inden det bliver lagt på plads. (Det rene kan dog ikke hænges på plads endnu, da de nye garderobedimser endnu ikke er samlede *G* Det bliver de dog i løbet af ugen)

Men - jeg har jo også købt nogle "tøj-kasser" i IKEA, som det rene tøj kan ligge i indtil videre. Udover at vaske tøjet, har jeg også gang i strygejernet, for selvom strygning så absolut ikke hører til mine yndlingsbeskæftigelser, så vil jeg altså ikke "flytte ind" med krøllet tøj ;o)

Indtil videre har jeg vasket 8 maskiner - og der er da mindst 14-16 tilbage. Godt jeg har ferie!

...og forøvrigt er det helt fint at bruge ferien på sådan noget her, fremfor at lave forberedelse hele tiden - jeg tror ovenikøbet det er sundt for mig!

Nu vil jeg dog holde for i dag og smide mig på sofaen, så jeg kan komme i gang igen i morgen tidlig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar