tirsdag den 1. juli 2008

Rend og hop WordPress!

...selvom det jo nok bare er mig, der skal rende og hoppe.

Men mage til bøvl har jeg da sjældent været ude for. Suk.

For det første måtte jeg en tur ind på mit webhotel for at oprette en database, for sådan en var der jo ikke! Det er også bare enormt nemt at oprette en database, når man knap nok ved, hvad det er! Men det lykkedes da vist nok, selvom jeg da godt nok synres hostadressen så lidt mystisk ud.

Nåhm, bagefter kan WP så ikke finde db'en.... jeg skifter lidt ud i host, user i wp-config.php'en osv... og så er der sørme hul igennem. Godt så.

Det går nemt nok at importere et tema.... indtil jeg vil skifte headerbilledet ud, that is.

I første omgang vil jeg blot uploade et testbillede, jeg har jo ikke fået lavet et nyt endnu... Dét kan bare slet ikke lade sig gøre, den ikke kan oprette mappen, hvor billedet skal puttes i......og så kommer der en alenlang URL som den altså ikke kan oprette.... HMPRF!

Jeg kan overhovedet ikke gennemskue URL'en, så giver op. Klokken er også blevet alt for mange. Sidder i stedet for og klikker lidt rundt på må og få. Får oprettet en enkelt kategori; motorcykler - hvad ellers?

Så støder jeg på "Import"..... "Orv, den kan importere fra Blogger! Så behøver jeg jo ikke sidde og kopiere hvert enkelt indlæg over "i hånden"...

Det går fint nok med at blive godkendt... og så går det helt galt.

Jeg trykker uoverlagt på den "magiske knap". Og jeg skal da lige love for den er magisk; den påstår nemlig, at jeg da vist allerede har importeret fra ildkat.dk?????? Hva'ba'??? Altså, hvis jeg har gjort det før, så har der dælme været trylleri med i spillet, eftersom jeg først har installeret WP her til aften!

NÅ! Men efter al det her bøvl, har jeg sådan set bare kun et spørgsmål, som jeg håber en behjertet sjæl vil svare på:

Hvordan sletter jeg nemmest WP fra mit domæne uden at slette min "gamle blog"? (Efter i aften er det i hvert fald helt tydeligt, at jeg ikke er nørdet nok til at bruge WP)


...og nu vil jeg smutte i seng.... efter at have spildt adskillige timer på noget, jeg jo egentlig godt vidste, jeg ikke ville kunne finde ud af.

Men, så blev jeg da det klogere!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar