mandag den 19. oktober 2015

Rhododendronmarker --- Landkreis Ammerland, Niedersachsen (3)

Da vi dagen før havde været på tur og set de der fantastiske formklippede træer, så vi også rigtig mange rododendroner. Vi gjorde dog ikke holdt, så jeg kunne tage billeder.

Det rådede jeg så bod på, da vi kørte nordpå. Undervejs holdt vi ind, så jeg kunne få taget nogle billeder.

Nu er der jo ikke så meget farve at se på denne årstid, men jeg kunne sagtens forestille mig - og så alligevel ikke helt - hvordan det ville se ud i maj/juni.


De har nemlig deciderede rhododendron-MARKER i området.

Det må se helt vildt ud med de marker i blomst.


Det er forøvrigt fra dette område jeg har mine rhodo'er. Dem vi besøgte var dem, der havde skaffet dem (og min buksbomhæk) til mig.


Pga. det skarpe morgenlys var det ikke så nemt at tage gode billeder, men jeg håber alligevel I har kunnet danne jer et indtryk af markerne.

Det var forøvrigt en rigtig kold morgen at stå op på. Der var IS på bilen...så meget at vi måtte bruge skraber. Brrr.


Nå, men efter at have fotograferet rododendronmarkerne satte vi kursen nordpå til Dittmarschen. Undervejs var det vi gjorde holdt hos Clematis Westphal, men det besøg har jeg jo allerede skrevet om :)

10 kommentarer:

 1. Et imponerende syn, de kæmpestore rhodomarker, men samtidig også noget af en kontrast til den måde, de bruges på i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. De har marker, da det er planteskoler, der laver rhodoerne.... Jeg gad godt derned i maj/juni og se det blomstre, men lige det tidspunkt på året er der så travlt på jobbet med afgangsprøverne...suk.

   Slet
 2. Fantastisk syn! Bølgende marker får lige et nyt udtryk her.

  SvarSlet
 3. Ja jeg skal da love for, at der er rhododendron, det kunne være sjovt at se dem i blomst. Gad vide om de passer sammen i farverne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mener jeg fik at vide at de stod i samme farve...men at en mark godt kunne have flere brede striber af forskellige farver.

   Slet
 4. Hold da op atter igen og det er ikke fordi jeg ønsker at gentage mig, men wauw. Ja det kunne være et flot syn at se blomstrende marker når rhodoerne går i blomst. Jeg sidder bliver lidt trist må jeg indrømme fordi jeg bare kommer til at tænke over at der tager sørme lang tid før det er så vidt, med rhodoer der blomstrer, clematiser står med knopper og wupti så er de sprunget ud, Men det er dejligt at se billeder med marker der virker som de står i bølger - et hav af rhoder:-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten, du lyder bare som mig, da jeg var dernede...jeg gentog også mig selv adskillige gange ;)

   Slet
 5. Det må være et fantastisk syn der på våren når alle blomstrer! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville jeg også meget gerne opleve...men der er meget travlt på jobbet i maj/juni...så ved ikke om det bliver muligt.

   Slet