torsdag den 1. oktober 2015

Farvel - og på gensyn - til min nye telefon :(

Det ville jo være synd at påstå, at jeg har været heldig hvad angår de der smartphones her på det seneste.

Egentlig skulle man tro, at sandsynligheden for at tabe TO smartphones TO gange i løbet af blot tre uger, ville være ret lille, ikke?

Nå, men ovenstående har jeg så lige præsteret. Jeg er sgu dygtig!

Fem dage.....f e m dage! ...nåede jeg at have min nye telefon, før den røg på gulvet....og skærmen gik i stykker...! Ikke så slemt at telefonen ikke virkede mere, men det ville kun være et spørgsmål om tid.... (Det lyder ret bekendt, det her, ikke?) SUK!

Jeg bandede og svovlede....Her havde jeg oven i købet brugt over 300 kroner på et =#%(¤=( cover...men hvad pokker hjælper det, når coveret åbner sig, så den alligevel lander direkte på skærmen..?!

Lørdag tog jeg ind til forretningen....og fik at vide jeg skulle udfylde en skadesanmeldelse (I det mindste havde jeg - for første gang - tegnet en forsikring...!) hjemmefra min computer...!

Det gjorde jeg så, da jeg kom hjem og allerede mandag fik jeg en mail om, at jeg kunne aflevere telefonen til reparation i butikken....

Nu var der så bare lige det aber dabei, at jeg i mellemtiden var blevet syg...og derfor slet ikke kom til Køge lige med det første...! Kæresten kommer godt nok til Køge hver dag, men det er udenfor butikkens åbningstid...så han ville heller ikke kunne aflevere den for mig.

Derfor kunne jeg først komme ind og aflevere telefonen i dag....og fik så den nedslående besked, at der kunne gå op til 14 dage før jeg fik den retur.... ARGH...!

Jeg skal være MEGET heldig, hvis jeg skal nå at få den tilbage inden efterårsferien... DYBT SUK.

Så, nu må jeg klare mig med min gamle HTC, med en temmelig smadret skærm og et ELENDIGT kamera, indtil da. (Godt jeg har Ipad'ens kamera! ...nå ja..og et eller andet sted har jeg også mit gamle digitalkamera liggende.)

NÅR jeg en gang kan hente min Samsung, er der ingen tvivl om, at jeg lige investerer ekstra 250,- og får sat PANSERGLASCOVER på den....så den BÅDE er beskyttet af panserglas OG cover fremover...så burde den vel for pokker kunne holde til næste gang jeg taber den... (for det sker jo sikkert igen! Min HTC tabte jeg et utal af gange...også på flisegulve...uden der skete noget....Det gjorde der først, da den ramte asfalt.)

Jo, jeg føler mig godt nok uheldig.

---

Her nogle af de sidste billeder jeg har taget med  Samsung-telefonen.


Speedy (min halvtamme vildkat) plejer at være umådelig svær at fotografere, men i tirsdags gjorde han en undtagelse og legede fotomodel for mig i et par minutter. Billederne er taget med zoom, da jeg ikke kan komme for tæt på ham...så flygter han.


12 kommentarer:

 1. Nej hvor ærgerligt for dig, ja du må have panserglas på den nu. Flotte billeder af Speedy, jeg har haft en hund, der hed Speedy :)
  Håber du får din telefon inden efterårsferien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg håber også jeg når at få den inden efterårsferien...men ellers må jeg jo klare mig uden....I det mindste tager Ipad'en okay billeder.

   Slet
 2. Så ergerlig da! Håper den blir reparert snart. Flotte bilder av katten din! Min ene katt er også sånn som flykter hvis det kommer fremmede for nære. Han er redd for alt egentlig... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Speedy er bange for alt også mig. Dog ikke altid, det kommer an på situationen. Jeg oplever dog flere gange hver dag, at han løber væk fra mig....Det skyldes i hans tilfælde, at han først kom i menneskehænder (mine) da han var 8-10 uger gammel. Killinger skal helst præges på mennesker inden de bliver 7 uger gamle, ellers bliver de ofte som Speedy.

   Slet
 3. Speedy er smuk! Ærgerligt med telefonen, men pludselig har du den igen :-) God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   ja, jeg håber også telefonen snart kommer hjem til mig igen - med panserglas på - så jeg kan bruge den i efterårsferien.

   Slet
 4. Arhmen ESTHER altså!!! hvor er du da uheldig. Speedy er umådeligt dejlig, og tak for at dele ham med os. Knus og kram fra Henriette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes også det er utroligt jeg kunne være SÅ uheldig. Derfor investerer jeg sørme også i panserglas til mobilen, når den kommer tilbage til mig.

   Slet
 5. Det må jeg sige at du er noget uheldigt hvad angår telefoner. Håber at det løser sig og det går hurtigere end de oplyst 14 dage. Godt du får den godt og grundigt pakket ind nu.
  Sikke en charmør ham Speedy. Han gør sig da rigtig lækker der. Det er sjovt med dyr at de ikke rigtig vil lade sig fotografere. Jeg skal mindst tage 20 billeder af jack for at få et med fulde ansigt på. Han drejer hovedet til siden med det samme jeg begynder at stille an med at fotografere.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke nemt at tage gode billeder af katte, synes jeg. Har ikke prøvet med så mange andre dyr. Felix og Quintus får jeg dog ofte taget okay fotos af....men Speedy....han er ikke nem, så da han forleden nærmest "legede fotomodel", ja, der benyttede jeg mig af det og fik taget en masse billeder.

   Slet
 6. Hej Esther.Du er da godt nok uheldig......................og så to mobiler !!!
  Du må have panserglas på den næste.
  Men fine billeder af Speedy du har taget.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja, panserglas må der til.
   Også god weekend til dig.

   Slet