søndag den 25. oktober 2015

Søndagsskovtur (Billedspam)

En af de ting jeg skulle nå i dag var at indsamle materiale til et blomsterbindingskursus (Kursus II) jeg skal til på næste søndag.

Derfor var det nødvendigt at tage en tur i skoven. Heldigvis har vi jo Bøgeskoven ved Gjorslev Gods og med bil er det jo ingen sag at komme dertil.


Vi parkerede ved den lille private havn, hvorfra der var en flot udsigt ud over vandet og en smuk, smuk blå himmel med enkelte skyer.


Traktørstedet, hvor man vist skulle spise ganske godt. Tror vi må afprøve det en gang i næste sæson. Der er lukket for i år. Dog åbent for bestilte selskaber indtil november.


Så er vi på vej ind i skoven - og nu vil jeg vist bare lade billederne tale for sig selv. Der var et helt fantastisk lys derinde - og jeg håber jeg har fanget det på nogle af billederne. Billederne er vist i den rækkefølge jeg har taget dem.

God fornøjelse :)Hvis du kigger rigtig godt efter, sidder der faktisk et rødt egern i træet her nedenfor. Det var bare ikke ret nemt at fotografere i delvist modlys.

..og ja, selvom jeg havde travlt med at fotografere fik jeg også samlet grene sammen :)

Hvad har du lavet i dag?

15 kommentarer:

 1. Flotte bilder fra skogturen! Det er blader overalt her også. I dag har jeg klippet gresset og løvet på plenen samtidig. Det var godt å få gjort det, for nå seg hagen ryddig ut igjen ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha...ja her trænger der også til at blive fejet for blade - igen...men det nåede jeg altså ikke :D

   Slet
 2. Hej Esther.Skønne billeder fra jeres skovtur.Nåede det desværre ikke i dag,selv om vi har skov på begge sider af byen.

  Men fik da lavet et par kranse som jeg viser.Er da lidt spændt på at se hvad du får lavet til den næste gang du skal på kursus.
  Er vild med den stamme med mos på.Det mangler jeg..................har i stedet brugt blød enebær.
  Rigtig god aften til dig Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette

   Stammen med mos på var også meget smuk, men jeg lod den nu ligge :)

   Slet
 3. Tak for billedspam af en dejlig skovtur. Jeg har ikke tid til skovtur om sommeren, men vi har tradition for en tur i november, så jeg kan få lidt mos. Der er ganske rigtig dejligt lys i sådan en skov, når solen skinner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg går heller ikke i skoven ret tit...dette var første gang i 1½ år :)

   Slet
 4. Hej Esther, Bøgeskov er så smuk. Vi ligger gerne ind der når vi er ude og sejle (sidst fordi jeg var søsyg) det er en hyggelig lille havn. Jeg har hørt at traktørstedet skulle være så hyggeligt. Det er skøn billedspam du har lagt ind. Jeg glæder mig til at se hvad du skal lave af det du fandt i skoven.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Bøgeskoven er meget smuk. Traktørstedet har jeg endnu ikke været på, men det håber jeg da vi kommer i næste sæson.
   Nogle af materialerne jeg fandt har jeg brugt her til aften, resten bruges på søndag, hvor jeg skal på kursus fra 9-16.

   Slet
 5. Dejlige billeder fra bøgeskoven. Og det med bladene tja der kommer sikkert flere ned, så er der bare lidt mere at feje væk. Men du fik en skøn tur i skoven :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg går heller ikke i haven med kosten før lørdag formiddag...så er der vel faldet flere blade ned :)

   Slet
 6. Der har vist ikke været meget holden-i-hånd på jeres skovtur at dømme efter alle de billeder, du har taget :-}

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha...nej...jeg gik med kameraet og samlede også grene...mens kæresten var sød at slæbe på det indsamlede :)

   Slet
 7. Hei!
  Så fin tur du har hatt. Det er ikke ofte jeg går tur i bøkeskogen. Vi har ikke så mange av dem her i Norge. Vakre bilder.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja, en bøgeskov er fin, især om efteråret...Nå ja...og om foråret :)

   Slet
 8. Uhmm dejlige efterårsbilleder og Bøgeskoven er sådan et dejligt sted.. måske skulle jeg snart kører et smut forbi med familien ;0)

  SvarSlet