lørdag den 17. oktober 2015

Tyskland - Landkreis Ammerland, Niedersachsen (1)

Vi kørte hjemmefra tidligt lørdag morgen og ankom vores bestemmelsessted i Ammerland ved 15-tiden.
Om søndagen skulle vi så ud og se nærmere på området. Jeg har aldrig før været i denne del af Tyskland, så det var spændende.

Vi kørte bl.a. til Bad Zwischenahn, der ligger ud til en sø. Som det ses havde vi smukt solskin, men det blæste temmelig meget, så det var noget køligt, men smukt det var der nu.


Herre- og dametoiletterne havde ofte skilte på den lokale dialekt:


Vi gjorde holdt to steder ved søen. Hvis man kigger i billedrammen, så er den hvide klat til venstre for båden faktisk der hvor de første billeder i dette indlæg er taget.


Bad Zwischenahn er en ganske nydelig by, men hovedgaden er temmelig præget af turister.


Det ødelagde dog ikke vore humør ;)
I en af sidegaderne var der en boghandel, som jeg naturligvis lige måtte ind i... med ud derfra fik jeg både to havebøger og adskillige haveblade.... hvad ellers? :)


Vi spiste også en sen frokost i byen. Jeg fik den lækreste laks med spinat og pasta...hold da så lige op, hvor det smage godt.

Inden besøget i Bad Zwischenahn havde jeg dog haft min første af de to store "haveoplevelser" jeg fik på turen, nemlig de formklippede træer og buske. Dem kommer mit næste indlæg til at handle om. Satser på at få det skrevet i løbet af i morgen.

2 kommentarer:

  1. Så fik jeg lige læst op og tjekket op hvor langt vi er hjemmefra... og det er jo ikke så galt! Nye udflugtsmål i sigte!! ;o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jo en af de skønne ting ved haveblogs; at man kan blive inspireret til at tage nye steder hen :)

      Slet