onsdag den 28. oktober 2015

Det færdige efterårsarrangement

Her til eftermiddag fik jeg placeret mosbamsen og fadet i kobberkedlen i udestuen sammen med lidt andre ting, som f.eks. de lysestager jeg købte i Tyskland.


Hvad angår flamingo-bamsen, som flere af jer har spurgt på, så må jeg (næsten) blive jer svar skyldig. 

Jeg har faktisk forsøgt at google hvor man kan få fat i sådan en, men har ikke fundet svaret endnu. Har set et par bamser, men de var ikke mere end 22 cm høje...og min er da noget større, gætter på 35-40 cm høj.

Jeg købte i december 2010 (min første jul her i huset) bamsen hos den lokale blomsterhandler, iklædt mos, øjne og sløjfe. Jeg gav 200,- for den, hvilket jeg syntes var temmelig dyrt. 

Derfor nænnede jeg heller ikke at smide den ud, da den var visnet ned. Den blev bare sat ud i det lille haveskur, hvor den så stod til sidste år, hvor jeg fandt den igen....ribbede den for gammelt mos og prøvede selv.

Så, mit bedste tip er altså at købe en færdiglavet og så genbruge den til næste år. Beklager jeg ikke kan komme det nærmere. Måske din egen lokale blomsterhandler ved hvor den kan skaffes?

Jeg kigger videre på nettet og skal nok melde tilbage, hvis jeg finder et svar.

UPDATE:  Jeg har lige fundet bamsen her, men kender intet til sitet.

4 kommentarer:

 1. Amei conhecer o seu blog, já fiquei por aqui!!!Achei maravilhoso!!!
  Visite-me:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
  Siga-me e pegue o meu selinho!!!

  Obrigada.

  Beijos Marie.

  SvarSlet
 2. Hej Esther!
  Kom tilfældigt forbi dette indlæg;-) i forhold til hvordan man laver en mosbamse fortæller jeg lidt i et indlæg fra sidste år du kan se det her : http://anettesflora.blogspot.dk/2014/12/bamses-julerejse.html . Måske jeg skulle genopfriske det i et nyt indlæg;-)
  Med hilsen Anette

  Så lige på falderebet du har lavet en update, men poster alligevel

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette og mange tak for din kommentar.

   Det er nogle søde mosbamser du har lavet. Måske jeg endda også vil kaste mig udi den disciplin :) Indtil videre er der dog så mange andre ting jeg først vil lære....kransebinding...f.eks. :) Hav en god aften.

   Slet