søndag den 5. marts 2006

Snakke-weekend

Skal ellers lige love for jeg har fået lyttet og snakket i denne weekend :o)

Kan faktisk slet ikke mindes, hvornår jeg har kommunikeret SÅ meget i løbet af en sølle weekend *G* Men - det var kanonhyggeligt!

Maden smagte (Hvor utroligt det end kan lyde) endnu bedre end forventet. Faktisk smagte den så godt, at vi fik samme ret til hvert hovedmåltid *G*

 Især var de ovnstegte kartofler (tilsat rigelige mængder frisk rosmarin og citrontimian fra terassen, samt et skvæt olivenolie) noget af et monsterhit ;o)

Synes dog egentlig det er mest bemærkelsesværdigt, at veninden faktisk godt kunne lide den marinerede lammesteak - og spiste op! Hun er ellers ikke særlig glad for lammekød.

Som jeg har skrevet før, så har mine to katte det jo med at forsvinde, når der er andre i huset - men det lykkedes faktisk veninden at se begge katte!

Capriccio dukkede allerede op fredag aften og lod sig kæle med. Speedy tog det noget længere tid med; først lørdag aften bevægede han sig ud fra sit skjul under min seng og så ganske langsomt blev han mere og mere nysgerrig.

Det lykkedes dog aldrig veninden at komme til at kæle med ham, men han snusede da til hendes hånd en enkelt gang! *G* Kylling!

 Jo - det har været en rigtig hyggelig weekend - men nu må det godt snart blive noget varmere i vejret; jeg er eddermame godt træt af at skulle op 5.15 for at skulle lade mig transportere af det offentlige. Dét er bare så meget nederen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar