søndag den 29. november 2009

Minimal julepyntning

Når min stue halvdelen af min stue stadig ligner en genbrugsstation, ser jeg ingensomhelst grund til at pynte særlig meget til jul i år.

 Det spiller naturligvis også ind, at min julestemning i år er noget nær ikke-eksisterende. Ikke at julen hænger mig langt ud af halsen; jeg køber flittigt jule-ugeblade (så sent som i går, købte jeg et svensk af slagsen) og hygger mig med at læse dem og blive inspireret til en masse julepynteting, jeg godt kunne tænke mig at lave.

 Jeg har også broderet en del juleting, men selve julestemningen indfinder sig bare ikke. Det er okay med mig. Desuden er min bolig generelt ikke særlig velegnet til julepyntning.

De år jeg har pyntet op, har jeg aldrig været helt tilfreds med resultatet, så egentlig passer det mig fint at minimalisere pynten i år - og det har jeg så gjort.

 Jeg har fundet en bette "klud" frem, broderet af min mormor, og så det juletræ jeg købte i Calabrien i oktober 08 - og det er så årets juleudsmykning.

 

 Til forskel fra tidligere år, har jeg dog også lavet mig en "adventskrans", omend der ikke er megen krans over den. Jeg tilbragte fem minutter udenfor til lige at få samlet lidt mos, et par kogler og bog - og voilá! Den er ikke ret julet, men det er som sagt okay med mig.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar