fredag den 13. september 2013

Travlt

Har ikke lavet noget som helst havearbejde de sidste 5-6 uger, bloggen har også ligget stille det meste af tiden, ja selv septembernumrene af "Haven" og "Alt om Haven" har jeg ikke fået læst endnu. Satser dog på at få dem læst her til aften.

Regner med at jobbet kommer til at fylde lidt mindre i mit liv indenfor de næste par uger. Nu er tiden med alle "skolestartsmøderne" vel for pokker snart ovre. Jeg skal nemlig gerne nå i haven inden længe.

Tvivler på jeg får omlagt de der bede, jeg har snakket om skulle omlægges de sidste to år...! Det kommer vist an på vejret (og om der bliver ved med at dukke sociale ting op, så jeg ikke har fri i weekenderne.)

I går ankom der 200 krokus 'Creme beauty' fra bulbi, som undskyldning for at have sent mig forkerte krokus sidste år. Hvornår de så sender tulipanløgene for samme forseelse, det ved jeg ikke. Skriver dog mail til dem, hvis jeg ikke har hørt fra dem om en uges tid.

De der krokus skal naturligvis lægges - og det skal de andre omkring 1000 løg jeg havde i krukker/højbede i foråret også...Har lidt på fornemmelsen, at de fleste af dem ryger i krukker igen, i hvert fald de nye løg, da jeg gerne lige vil have tjekket, at de ER de rigtige før jeg lægger dem i bedene! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar