søndag den 22. november 2015

Helt julet..

 ...var det at kigge ud af soveværelsesvinduet i morges:


Det så fantastisk godt ud med al den sne.

I haven så det også fint ud med al den sne på træer og buske.


Et kig over plankeværket.


Hjørnet med Flammebedet.


Kig ind mod køkkenhaveafdelingen.


Disse er taget lidt senere på dagen, men før det begyndte at regne voldsomt. Nu ser det trist og kedeligt ud derude, fordi det tør og sneen er væk fra træer og buske. Er glad for jeg nåede at få taget nogle rigtige snebilleder.

Efter billederne blev taget, er der blevet skrabet sne og sneen er rystet af alle buksbomhække og nogle af småtræerne.

Min store elefantgræs i forhaven er blevet nedlagt af den tunge sne og langt de fleste strå er knækket, så den kommer næppe til at stå "stateligt" mere i år.

Den burde ellers stå og knejse foran det hvide plankeværk på billedet herunder.


Helbredsmæssigt har jeg det skidt i dag...så der bliver lavet nærmest ingenting. Til gengæld sover jeg ret meget....og det vil jeg så atter gå ind og gøre efter at have postet dette indlæg.

11 kommentarer:

 1. Hej Esther.Smukke snebilleder nede fra dig.Jeg viser også snebilleder og her har sneen gjort noget skade på hæk-buske ot min store thuja.Der liger over en ½ m sne de fleste steder..............og vi har en stor hjørnegrund.
  Håber du snar bliver frisk igen...........synes da tit du er syg ?
  Men en god søndag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Jette

   Jeg har - trods snotnæsen - været en kort tur udenfor, behørigt pakket ind i varme klæder for lige at tage billeder af sneens ødelæggelser...om lidt laver jeg et indlæg derom.

   Ja, jeg er syg alt for tit. jeg forsøger ellers at holde mig rask med rimelig sund mad, indtagning af magnesium og Dvitamin...men med det job jeg har - og det faktum at jeg stadig kæmper med stresshormoner i kroppen, så er risikoen for at blive smittet jo temmelig meget større end på en almindelig arbejdsplads (uden børn, der afsætter "snothænder" alle steder)...så...det kan desværre ikke undre...men irriterende er det.

   Slet
  2. Jeg må trøste mig med, at jeg mest er syg fra oktober til marts...så er det som om foråret booster immunforsvaret lidt.

   Slet
 2. Ja sne pynter fantastisk så længe det varer. Det lå tykt her i formiddag, nu er det meste smeltet, til gengæld har vi vandproblemer, så vi må pumpe.
  Det er bestemt flotte billeder du har taget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv..ikke godt med vandproblemer. Her er der også smeltet temmelig meget, men det er forsvundet ned i jorden.

   Slet
 3. Hei!
  Så akkurat på nyhetene at Kbh er nesten lammet av snø. Her har det bare kommet et lite dryss, og glad er jeg for det.Her ligger snøen ofte i store deler av vinteren.
  Flotte vinterbilder, men nå holder det med å beundre dine julestemninger.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Roskilde var allerhårdest ramt med op til 60-70 cm sne... jeg bor syd for Køge og her fik vi "kun" 20 cm. Det var nu også rigeligt, eftersom det var den tunge tøsne, der faldt.

   Slet
 4. Kære Esther. Utrolig flotte billeder du har fået taget de kan næsten bruges til julekort så flotte er de.
  Håber at du får det bedre.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.
   Jeg er selv meget begejstret for især det første foto...med den begyndende dag bag skuret.

   Mht. helbreddet så begynder det så småt at vende den rigtige vej igen. Er sygemeldt i dag, da jeg hoster kraftigt og også er temmelig snottet...håber på at være frisk til i morgen...har sovet en del af dagen. Søvn gør underværker.

   Slet
 5. Jeg fik også lige en snert af julestemning i dag med sneen derude - det er smukt og lidt besværligt! Nu tror jeg dog, at lysten til at lave juleting er vakt, så når jeg får tid, går jeg i gang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tøsne er møghamrende besværligt...det er så tungt at skrabe væk...næ..så vil jeg hellere have den "rigtige" sne, der er let og luftig og knirker, når man går i den :)

   Slet