lørdag den 2. september 2006

Astma-kat

Da jeg kom hjem fra job i går eftermiddags lød Capriccios vejrtrækning temmelig anstrengt - så jeg fik fluks ringet til dyrlægen (Der var kun 20 min til de lukkede) og kunne heldigvis få lov til at komme forbi med katten.

 Min nabo kørte os så til dyrlægen, hvor Capriccios vejrtrækning - selvfølgelig - var blevet næsten normal igen, men det er jo ret typisk for astma.

 Han fik en sprøjte antibiotika - og skal atter på piller i 10 dage (AV, mine fingre! *G* )- derudover fik han en gang bronchieudvidende vædske. Den bronchieudvidende vædske fik jeg to ampuller med hjem af, hvis han skulle få sværere anfald.

Foruden det ovenstående medicin fik jeg så en ny recept på hans inhalationsmedicin. Bortset fra astma og en lille infektion (derfor han skal på pillekur), fejler han heldigvis ikke noget; pelsen er blank og glat, øjnene klare og hans adfærd er som den plejer.
Capriccio ææælsker min nye dyne og ligger der konstant :o)

 Med en astma-kat i huset er det klart, at jeg stadig vil opretholde den rygepolitik jeg har haft for kattens skyld siden d. 15. august: Hovedsaligt udenfor, ved elendigt vejr: i køkkenet med emhætten tændt. Det virker helt fint og har flere fordele.

For det første ryger jeg færre smøger - hvilket jo er gavnligt for både helbred og økonomi. For det andet lugter her nu ikke af "sur røg" og for det tredje har jeg ingen "askestøv".

 Egentlig lidt sjovt, at jeg som inkarneret ryger, frivilligt har indskrænket mine rygemuligheder herhjemme - på trods af at det i forvejen er blevet meget mere besværligt at få mulighed for at ryge på jobbet *fnys* - det kan kun skyldes min store kærlighed til Capriccio :o)

 Nå, skal lige ud og have en smøg ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar