onsdag den 23. januar 2008

Han er altså en haj til gaver...

...både til at modtage og til at give - ham der, min dejlige nevø.

Godt nok kan han endnu ikke selv åbne en pakke, men han er hurtig til at hive til/frakortet af pakken - og hvis man bare lige løsner tapen, så kan han faktisk godt sådan nogenlunde selv åbne pakkerne.

Det synes jeg er ret godt klaret af en 13 måneder gammel knægt :o)

Af sin moster (=mig, hvis nogen skulle være i tvivl!!) fik han bl.a. en BRIO færge og han skulle da kun have vist "tudeknappen" en enkelt gang...så tudede færgen indtil den blev stillet udenfor rækkevidde ;o)

Den tidligere omtalte Rasmus Klump fik han også - og han lagde fluks kinden på billedet, for han kunne jo godt se, det var en bamse, og sådan nogle er jo ah-ah-bløde :- og hans moster smeltede slet ikke ved det syn, vel?!

Som allerede nævnt er han også ret god til at give gaver - jeg fik nemlig en længe ønsket Scanpan grillpande af ham!

Udover grillpanden blev jeg også begavet med: 1 kg tyrkisk peber Bogen "Solens øer" (Om italiensk mad - samme stil som "Solens mat") penge til køb af Scanpangryder og en luplampe, et hygrometer "Mamma Mia"-DVD, 1 par lammeskindshjemmesko

Jo, det har været en helt fin juleaften. Udover de gode gaver, var det skønt at være sammen med den lækre unge i så mange timer. Han er bare helt fantastisk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar