søndag den 6. december 2015

2. søndag i advent

Synes efterhånden jeg gentager mig selv, når jeg endelig får sat mig for at få skrevet et indlæg; "Så gik der endnu en uge" eller "Som tiden dog flyver..:" - men det er jo et faktum, at tiden forsvinder mellem fingrene på mig i dette efter/vinter.

Jeg ser derfor ekstra meget frem til juleferien i år. Hele 16 dage er den på. Jeg mindes ikke, hvornår jeg sidst har haft en så lang juleferie. Den plejer at være på omkring ti dage.

Vi havde snakket om at bruge noget af juleferien på at få malet badeværelset og entreen, men vi har ombestemt os og vil KUN hygge i juleferien. Dvs. jeg bl.a. gerne vil arbejde lidt med mosaik igen og lidt blomsterbinding bliver det nok også til. Jeg vil også gerne nå at læse en bog eller to...for ikke at nævne alle de tyske haveblade fra efterårsferien jeg stadig ikke har fået kigget i.

Lidt "arbejde" har vi dog planlagt; nemlig en grundigere oprydning af huset, men det kan man jo tage i etaper; arbejde et par timer hver formiddag og så ellers slappe af resten af dagen.

Mit blomsterkursus sluttede jo d. 24.11 og den sidste uges tid har jeg ikke rigtig fået lavet noget. Jeg har dog nået at være et smut forbi Karina og derfra måtte jeg bare have dette søde fuglebur med hjem. Jeg behøvede ikke en gang pynte det, da Karina gav mig dekorationen med :)


Det kan godt være jeg ikke har været blomsterbindings-produktiv i den forgangne uge, men jeg har i hvert fald nået at have gang i "klik-fingeren", for der kom nemlig et par pakker til mig i onsdags:


Så, nu kan jeg da klare mig lidt det første stykke tid, uden at løbe tør for binderi-ting.


Udover oasis, et halmhjerte og en dekorationsspiral fik jeg; blomstertape, tre størrelser blomstertråd, 20 ruller vindseltråd, tre størrelser romernåle og "buket-gødningsposer".

Jeg har forøvrigt fået min første "bestilling"; en veninde har bestilt en enkelt krans med lidt "sølvglimmer" på. Så må vi se, hvordan den kommer til at se ud. Den skal blot være klar senest d. 20...så jeg har god tid.

Nu er det dog ved at være sengetid. Er glad for jeg nåede forbi en del blogs tidligere på aftenen, for nu er jeg for træt til at kommentere :) Godnat.

14 kommentarer:

 1. God idé at slappe af i ferien, det er med at nyde det, når det kan lade sig gøre.
  Spændende med dine nye ting til binderi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, især jeg trænger til virkelig at slappe af og kun lave det jeg har lyst til..så må vi se, om det lykkes mig.

   Slet
 2. Det kan da heller ikke passe, at der i sådan et dukkehus:-} er noget der skal ordnes i hver eneste ferie. Jeg husker tydeligt, hvor kort juleferien var. Just som man havde vænnet sig til at sove længe, var det på tide at stå tidligt op igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha...et dukkehus? Vi har da 96m2 + en udestue på 10m2...og ALT for mange ting...tro mig, så er der noget at lave... ;)
   Mht. malingen så er huset ikke blevet malet indvendigt siden det blev bygget i 2007, det er derfor vi er gået i gang, for nu trængte her.

   Åh ja...det der med at vænne op og ned på nat og dag er jeg alt for god til. De sidste par ferier har jeg dog forsøgt at gå i seng FØR midnat..så overgangen til hverdag ikke bliver så slem igen...men både juleaften og nytårsaften lader det sig jo ikke gøre...så... ;)

   Slet
 3. Slap du bare af (hvis det kan lade sig gøre) :o) og nyd ferien.
  Du har da godt nok fået købt blomsterbindings materiale nok til at starte en stor produktion :o)
  Og jeg syntes altså ikke du gentager dig selv :o)
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal gøre hvad jeg kan mht. afslapning...men når jeg samtidig er irriteret over "rodet" (pga. for mange ting) så kan jeg heller ikke slappe helt af, når jeg egentlig helst vil få ryddet op i skidtet. NU må vi se. Håber vi kan få klaret alle de der "hængepartier" INDEN jul..Vi går trods alt begge to på juleferie fra om eftermiddagen allerede d. 18. december.

   Slet
 4. Håper du får en flott ferie når du endelig får den! Vi maler i stuen her nå, og alt er et eneste kaos. Men det går jo over til slutt det også ☺

  Spennende med dine pakker! Du får sikkert laget mye fint av det ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha...god fornøjelse med maleriet...jeg husker endnu hvordan det var i sommers, da vi mlaede stuen...men det bliver så godt bagefter :)

   Slet
 5. Hei! Juleferien må du nyte. Late deg i sofaen, lage kreative kranser. Jeg tror til og med at det å kjede seg, er viktig. Man får nye ideer.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne

   Det sjove er, at jeg faktisk aldrig keder mig sådan for alvor. Der er altid noget at gå i gang med. Eneste undtagelser er egentlig sådanne hverdagsaftener som idag...jeg ved ikke lige hvad jeg skal lave, men med kun 1-2 timer til rådighed før det er sengetid, gider jeg ikke begynde at stille en masse ting frem (moasaik/binderi)...men i dag brugte jeg så tiden på at læse blogs :)

   Slet
 6. Ja tiden flyver og vi flyver med.... jeg har forsømt at læse med hos mange af jer i lang tid og indlæg bliver det heller ikke meget til, men sådan er det når jobbet overtager energien... Glæd du dig bare til en solid juleferie, det bliver da noget så skønt for dig - jeg ville også gemme større projekter til foråret...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det irriterer mig når jeg ikke når at læse blogs/eller simpelthen er for træt til at sidde foran skærmen i det hele taget...så det bliver skønt med en juleferie :)

   Slet
 7. Godaften Esther.Hold da helt op hvor du har købt ind af blomsterbindings materialer.
  men har faktisk også selv en del.
  Og det fuglebur tror jeg heller ikke at jeg kunne gå forbi.
  God ide at bruge juleferien til lidt afslapning med den stressede hverdag du har.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha...ja det greb lidt om sig, det der indkøb...hihi.
   Jeg har allerede en del ideer til fugleburets udsmykning i forbindelse med påsken... det bliver spændende at skulle arbejde med helt andre farver end julefarver...og ih hvor jeg glæder mig til at de sarte FORÅRSFARVER :9

   Slet