søndag den 13. december 2015

En travl weekend

I går tilbragte vi det meste af dagen sammen med familien, så der var ikke tid til julegaveindkøb. Det rådede vi så bod på i dag.

Vi stod rimelig tidligt op, så vi var i Køge ti minutter før butikkerne åbnede.

Det var supernemt at finde en central p-plads og det var egentlig som om vi hele tiden var 10-15 min før andre folk...forstået på den måde, at hver gang vi var færdige i en butik, ja så begyndte det at vælte ind med kunder og sådan var det faktisk i de samfulde 3½ timer vi brugte på julegaveindkøbene.

I alt skulle vi købe gaver til ti personer - vi er nu helt færdige med gaver til de seks af dem og de sidste fire er vi halvvejs eller lidt længere med; Nogle af de ting vi ville købe, skulle først skaffes hjem - lidt irriterende, fordi det så betød vi ikke blev færdige i dag, men det er kun d. 13. december, så det går nok.

Det betyder godt nok vi skal ud i juleræset igen i næste weekend, men hvis vi nu kommer tidligt afsted igen, så... :)

En lille julegave blev det også til os selv:

Vi har været lidt uheldige med beboerne i vores akvarium; de er næsten alle døde sådan lidt efter lidt...så den sidste måneds tid har vi blot haft fire beboere deri, heriblandt en enlig rød neon.

I dag fik den så selskab af en hel flok små neonfisk - og det ser altså ud til at den er meget mere glad nu (selvom jeg ikke ved, om en fisk kan føle ensomhed...); den vimser i hvert fald meget mere rundt og holder sig hele tiden tæt på flokken...


Og nu - til noget helt andet:

Jeg skrev i fredags, at jeg havde indkøbt ret meget gran, og en stor del af det fik jeg da også brugt fredag aften.

Mit juletræs-jernstativ blev dækket med nordmannsgran, derefter fik det en omgang guldglimmer (ses ikke ret tydeligt på billedet) og blev pyntet med lidt guldkugler og en enkelt sløjfe.


Bagefter gik jeg i gang med endnu en granguirlande - denne er dog kun ca. 120 cm lang. Til forskel fra den første guirlande har denne heller ikke gran hele vejen rundt, men er flad i bunden.

Det skyldes, at den ikke skal op at hænge. Den skal bruges til noget helt andet, men det skriver jeg mere om i et senere indlæg.


Til sidst får I lige et billede af Felix, taget for kort tid siden. Han er ved at blive en rigtig "far-kat", for nu foretrækker han i hvert fald at ligge ved kæresten, fremfor mig når vi ser tv...bare så hvor han slænger sig :)
 I morgen begynder sidste arbejdsuge inden ferien - og den gruer jeg lidt for. De har nemlig lovet glatte veje...og tåge. Så det er jeg da temmelig spændt på...!

Derfor må jeg også hellere sørge for at få min nattesøvn...så...bloglæsningen må jeg klare i morgen i stedet.

2 kommentarer:

 1. Der er i hvert fald godt med rim her til morgen. God plan med juleindkøbene, jeg køber på nettet, så ingen juleræs her.
  God uge

  SvarSlet
 2. Hej Esther.Ja !! der er travlt rundtomkring med at få købt de sidste julegaver.
  Men som du skriver så er det bare med at komme tidligt ud af døren.
  Flot juletræ du har lavet.
  Mangler masse af indkøb endnu så jeg må hellere komme i omdrejninger.
  God dag Knus Jette

  SvarSlet