lørdag den 17. september 2016

Så er chaussestenene blevet lagt...

...og nu mangler vi så blot det "sjove". Det får vi forhåbentlig klaret i morgen, selvom der også lige er et høstmarked vi skal besøge.

I onsdags blev de sidste chaussesten lagt - og fredag blev der så stampet. Det er derfor, der stadig ligger grus på stenene.

Her er det hængepartiet fra sidste år - rundt om det sidste højbed i køkkenhaveafdelingen. Sidste år løb vi tør for sten - og besluttede at vente med at afslutte, til vi alligevel skulle bestille sten til dette års projekt.
Selvom der stadig ligger grus, er det tydeligt at se, hvor meget kønnere området omkring den ikke-så-pæne-grønne-kompost-beholder er blevet.
 For nu slet ikke at tale om "hovedområdet", som er det første man ser, når man går ned mod huset.
 Se nu lige en forskel:
 Igen er jeg så begejstret, at jeg hopper af glæde - og så er vi ikke en gang færdige endnu. I morgen skal jeg gerne have mit femte højbed placeret, ligesom der skal "ryddes op", så her endelig ser pænt ud på hele indgangs-området.
Har bl.a. godt og vel et halvt ton chaussesten vi skal have fundet opbevaringsplads til..indtil jeg finder ud af, hvad de skal bruges til....det skal nok blive sjovt. Plads er ikke just det vi har mest af.

I onsdags fik jeg forøvrigt de bestilte løg fra Holland. Skønt.
I dag har vi tilbragt hele dagen sammen med familien i Skåne - derfor vi ikke har nået noget udenfor.

18 kommentarer:

 1. Så fint det har blitt! Stein i hagen er bare så dekorativt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker sten i haven...og er så glad for at alle mine stier nu er af sten :)

   Slet
 2. Ihhh hvor ser det bare virkelig fint ud. Sikke et arbejde det er, men hold da op et flot resultat. Jeg kende selv følelsen af at knokle med sådan nogle sten - og så virkelig at nyde synet bagefter. Belægninger giver bare noget særligt til en have - personlighed om man vil.
  Jeg glæder mig til at se tulipanerne - en flot stor pose du har fået. Og så blev jeg lige mindet om at at jeg da vist skal have købt lidt til vores egen lille have.
  KNUS og skøn weekend
  Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.
   Nu er det heldigvis ikke mig, der har lagt stenene. Det ville min ryg/knæ slet ikke kunne holde til....men jeg har stornydt at komme hjem fra job og se, hvad der nu var blevet lavet.

   Slet
 3. Det ser fint ud, nu er hele haven snart perfekt, så kan du give dig til at lægge løg :) Det er godt nok mange, du har købt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nja...min have bliver vist aldrig perfekt...og det har jeg det godt med. Jeg har indtil videre fået lagt løg i to krukker, så der er lang vej igen...men jeg har heller ikke rigtig plads til løgene før vi har haft den første nattefrost, så dahliaerne skal op og sommerblomsterne ditto. SÅ får jeg lidt plads til løg.

   Slet
 4. Ser fint ut, förstår att du hoppar av glädje.
  Ha en fin söndag /Marika

  SvarSlet
 5. Næsten hver gang jeg læser et indlæg på din blog, forbløffes jeg over, hvor meget aktivitet der kan foregå i sådan en lille have. Resultater ser rigtig godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have. Din kommentar gjorde mig rigtig glad :)

   Slet
 6. Hej Esther.Det har bestemt pyntet med de sten........og det er jo også lettere at holde.Har også selv fået købt en del løg til mit dråbebed.
  Men der er stadig masser af dahlia der blomstre.
  Siger som Marie.Utroligt hvad du får plads til.
  God søndag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, chaussesten er nemme at holde. Bevares...der skal luges i fugerne et par gange i sæsonen, men det er så nemt at se hvor langt man er nået...og når man så fejer bagefter, så ser det bare kanongodt ud.

   Slet
 7. Hvor er det blevet godt med de nye sten :o) det ser super godt ud. Hold nu op med at vise alle de blomsteløg..jeg blver altså nød til at have nogen i år.
  Hvor køber du henne ?
  Knus fra Mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja...du må have købt dig nogle løg, må du,.
   Jeg har købt en del hos Thyme i år (fordi jeg havde gavekort dertil på temmelig mange penge)...men de er dyre: 45,- for 10 løg.
   Derfor køber jeg da også de fleste løg hos bulbi.nl
   Der giver jeg i gennemsnit omkring 1-3,- kr. pr. løg alt efter hvad det er for et løg.
   Jeg har købt løg hos bulbi hvert år siden 2011. Der sker fejlleveringer en gang imellem, men når man skriver til dem og brokker sig, får man (til september) tilsendt nye løg gratis.

   Slet
 8. Hvor ser det godt ud og de få sten får I da nemt plads til:-)
  Du får da lidt at se til med alle de løg, men sikke en glæde til foråret.

  SvarSlet
 9. Hm...Nja...er nu ikke helt sikker på det bliver så nemt at få brugt de sten. Nogle af dem jo...Men resten...Vi får se.. om ikke andet kan de da sælges. Vil dog helst få dem brugt i haven. Overvejer at kante det bedste, der ikke er kantet med buksbom.

  SvarSlet
 10. Det ser godt ud at i har fået lagt de sidste sten, det giver meget ro til helheden. Og sikke en befrielse:-))))
  Vi har også et hængeparti, nok nærmere to, ifht til belægning, glæder mig til den dag vi får ordnet det.
  Og sikke en løgfest du skal ha, det glæder jeg mig til at se:O))
  God aften Esther!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har pyntet rigtig meget.
   Nu mangler vi blot at finde et projekt til de resterende sten. Haha...jeg har dog allerede en ide. (se mit svar til Lene)

   Slet