tirsdag den 20. december 2016

JULEFERIE!

Kl. 11.15 her til formiddag fik jeg juleferie. Hurra, hurra, hurra.

Lige som det meste af november og december, fløj også den sidste hele arbejdsuge afsted.

I fredags var vi i biografen for at se den nye Star Wars-film "Rogue One". Den var god :)

Lørdag og søndag d fik vi gjort hele huset julerent (=ekstra grundig rengøring) og jeg fik købt de sidste julegaver. Kæresten mangler et par stykker endnu.

Lørdag aften tog vi til Bilka i Hundige og fik klaret indkøb af alt til julen - bortset fra flæskestegen, der skal hentes i en nærliggende gårdbutik på torsdag.

Det var mærkeligt at gå og handle ved midnatstide - og jeg var noget forbløffet over, hvor mange folk, der egentlig var på det tidspunkt. Ikke at der var fyldt, der var vel 30 biler på parkeringspladsen, men det var flere end jeg havde regnet med. Kl. 1.15 var vi hjemme igen.
Det var da meget sjovt at prøve at handle på det tidspunkt, men det er næppe noget vi gentager.

Hvad angår de næste par dage, så ser det sørme ud til, jeg er i god tid i år. Det er en ny fornemmelse, men okay, jeg har så også ligget vandret i luften de sidste mange uger.

Jeg har tilbragt eftermiddagen i en frisørstol, men ellers står der kun julebagning (klejner, jødekager og sønderjyske fedtkager) på programmet onsdag og torsdag.

Fredag d. 23. går jeg så småt i gang med forberedelserne af julemiddagen, ligesom juletræet skal ind i stuen og pyntes, så det står klar til d. 24. hvor min mor og bonusfar er inviterede til risengrød kl. 12.30.

Ved 15-tiden dukker kærestens fire børn så op og så kan julen begynde for alvor. Det skal nok blive hyggeligt :)

Da vi holder jul sammen med kærestens børn i år d. 24., skal vi ikke holde julefrokost. Det giver mig lidt ro at vide, jeg ikke har den opgave i år. Tror også, det er derfor jeg føler mig mere afslappet i år.
---

Forleden fik jeg Impectas frøkatalog ind ad døren. Jeg har allerede smugkigget i det...og sat et par post-it...men mon ikke jeg får tid til at få det kigget igennem en gang til, inden jeg sætter mig ved computeren og bestiller frø. Det tror jeg.
Ligesom jeg glæder mig til at sætte mig med de 5-6 haveblade jeg stadig mangler at få læst.

Bloglæsningen glæder jeg mig også til at få lidt tid til igen.

Min juleferie i år er forøvrigt forlænget med fire dage (På grund af erstatningsferie), så jeg har juleferie t.o.m. mandag d. 9. januar.

De fleste af dagene mellem jul og nytår skal vi et eller andet, men dagene i januar er stadig helt tomme....men jeg har da planer om at få malet nogle urtepotter, skrevet lidt om min have, få syet lidt og få sorteret i nogle af kasserne på loftet.

Hvis jeg har større behov for at slappe af end at lave noget, så er det dog det jeg gør. Det er meget vigtigt, at jeg er helt udhvilet, når jeg starter på jobbet igen d. 10. januar.

Nu vil jeg dog gå i køkkenet og forberede noget aftensmad. Hav en dejlig aften.

4 kommentarer:

 1. Det lyder til, at du kan få nogle hyggelige dage og en god lang juleferie, denne gang stresset eller syg, så kan det ikke blive bedre :)

  SvarSlet
 2. Hej Esther

  Det lyder fornuftigt ikke at stresse for meget, og ellers hygge med lidt frøkataloger!

  En glædelig jul ønskes herfra!

  SvarSlet
 3. Hei!
  Det skal bli kjempegodt med ferie.
  Ha en riktig god jul! Anne

  SvarSlet
 4. Sikken dejlig lang juleferie du har, det må du virkelig nyde.
  Tænk at du også bager sønderjyske fedtkager, jeg troede ikke at der var andre en mig, der gjorde det...
  Rigtig god jul.

  SvarSlet